Doğumdan sonra 8 aydır adet olmadım test silik çizgi? Lütfen yorumlar mısınız?!

8 aydır adet olamamanız bir sağlık problemi, neden bir muayene olmuyorsunuz?
1 yıla kadar doğum sonrası adet olmamak normal bir durum olarak görülüyor hatta 18 aya kadar, 1yıl hâlâ olmamış olursa doktor kontrolünde fayda var tabiki. Çevremde de 8. 10. Aylarda adet olan yakınlarım var evet 8 aydır olmadım ama bunun sağlık problemi olduğunu düşünmüyorum ama tabiki eğer şuan hamile değilsem bikaç aya da hâlâ adet olmazsam kadın doğuma muayene olacağım

Ayy çok teşekkür ederim okuyunca bile gözlerim doldu🫶🏻
Rica ederim 🌸 biz kendimizden biliyoruz herşeyi fakat can veren O vermeyende O ben 1.5 yıldır olsun diye dua edip uğraşıyorum ama biliyorum ki Rabbim görüyor haberdar, sizde bu açıdan düşünüp hiç içinizi daraltmayın 🥰

Rica ederim 🌸 biz kendimizden biliyoruz herşeyi fakat can veren O vermeyende O ben 1.5 yıldır olsun diye dua edip uğraşıyorum ama biliyorum ki Rabbim görüyor haberdar, sizde bu açıdan düşünüp hiç içinizi daraltmayın 🥰
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🌸 hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin çok güzel bi anne olacağınıza eminim sizin de içiniz ferah olsun dediğiniz gibi rabbim herşeyden haberdar💐

Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🌸 hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin çok güzel bi anne olacağınıza eminim sizin de içiniz ferah olsun dediğiniz gibi rabbim herşeyden haberdar💐
Allah razı olsun amin inşallah kolaylıkla tez vakitte tüm isteyen bekleyere nasip etsin mevlam🥰🤲🏼🩷

Kan sonucumu bekliyorum yarın çıkar dediler sağlık ocağına kan verdim bu sabah bekliyorum sonucumu da paylaşırım :)
Nedir durumunuz benim de silik sizinki gibi ama biraz daha belirgin benim

Ben 8 ay önce sezeryan doğum yaptım hâlâ adet olmadım o yüzden hamile kalmaktan korkuyorum prezervatif ile korunuyoruz ama bir kez yırtık çıktığı için ertesi gün hapı kullandım ve bebeğimi emziremedim o süreçte bu yüzden de korkuyorum tekrar hamile kalmak istemiyorum Allah olmayanlara nasip etsin inşallah. Kendimi çok dinliyorum kasıklarımda ağrı vs oluyor test yapıyorum negatif olunca rahatlıyorum kan da verdim birkaç kez, 2 gün önce bebeğimi uyuturken midem aşırı bulandı(ilk gebelikte 9ay boyunca kustum çok iyi biliyorum bulantının nasıl olacağını) ağzıma ekşi sular geldi kusmadan önce gelir bilenler bilir:KK43: o gün şüphelendim dün test yaptım sonradan kırmızı çizgi çıkmış ama yarım çıkmış bende bu sabah erken gebelik testi yaptım ve direkt o silik çizgiyi gördüm ne üzülüyorum ne sevinebiliyorum ben görüyorum başka insanların da yorumuna ihtiyacım var :KK43:(
Sonuc nedir😳

Ella içmeyin kızlar, tüm dengenizi mahveden bir ilaç. Onun yerine spiral taktirin, doğum kontrol hapı için, kondom kullanın her seferinde ama ella ertesi gün hapı çok kötü. Çok sevindim hamile olmamana, istenmeyen gebeliği kabullenmesi zor olurdu, allah isteyene versin dediğin gibi, bu arada yumurta dollenmis olsa da eğer erken fark edersen vakumla aldırabiliyorsun.

Ella içmeyin kızlar, tüm dengenizi mahveden bir ilaç. Onun yerine spiral taktirin, doğum kontrol hapı için, kondom kullanın her seferinde ama ella ertesi gün hapı çok kötü. Çok sevindim hamile olmamana, istenmeyen gebeliği kabullenmesi zor olurdu, allah isteyene versin dediğin gibi, bu arada yumurta dollenmis olsa da eğer erken fark edersen vakumla aldırabiliyorsun.
Teşekkür ederim 🌸 doğum yapalı 2 ay olmuştu doğum doktoruma danıştım o kullan dedi mecbur kaldım sonra kanamam oldu adet sandım devamı gelmedi gerçekten kötü bir ilaç, adet olmadığım için ve gebelik ihtimali olabilir diye adet olmadan spiral taktıramıyorum prezervatif ile korunuyoruz adet olmak için dua ediyorum artık olsa direkt taktıracağım. Çok korktum ama olmadı çok şükür Allah isteyenlere nasip etsin kendimi hazırlamıştım az da olsa ama negatif görünce içime su serpildi resmen 😌

X