- 6 Eylül 2017
- 2.019
- 410
- 53
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
Haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum ben acele etmek istemiyorum
Aynen kızlar kanda negatif sonucunu almak daha yıpratıcı..sabırBende Acele etmicem haftaya yaptırcam kan testi
Sabredicez , göreceğizAynen kızlar kanda negatif sonucunu almak daha yıpratıcı..sabır
İnşallah canımAynen kızlar yoksa zaten adet oluruz hadi hayırlı haberlerle dönelim birbirimizee
Doktora gitmelisin kanama neden onu öğren canımArkadaslar ılıskıden bı hafta sonra kanama görulmesı duzensız doğm kontrol hapı kullanılmasınsan mı kaynaklanıyor ?? Bu kanama gebelıgı onlemısmıdır ?? Adetım 7 gun gecıktı, ardarda gorulen kanamamdan mı sebep yoksa gebelık olablrmı?? Tesekkur ederım
Sabah yapmalısın ilk idrarlaAz önce dayanamadım bi test yaptım ve negatifneden adet olamıyorum ben yaa
Bende olmuyorum. Bugunu de sayarsak tam 7 gun gecti. Testte negatıf.Az önce dayanamadım bi test yaptım ve negatifneden adet olamıyorum ben yaa
Canım hamilemisin bi çok topic te gördüm seni merak ettimBenimde 9 gün geçti
Gelen giden yok bekliyorum
Cuma günü kan testi yaptırcamCanım hamilemisin bi çok topic te gördüm seni merak ettim
Canım benim 30afustosta olmam gerekti olmadım ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim9eylülde yumurtladım yanı 25 eylül gibi olucam sen kan testi yaptır yoksa bişey geç yumurtlamadan geçikmiştirBende agustos 29 da adet olmam gerekşyordu adet olmadım geçen hafta test yaptırdım negatif cıktı.belim kopuyor gelen giden yok hala çıldırıcam
Canım hamilesin kesin yarın hiç bekleme kan testi yaptırBende agustos 29 da adet olmam gerekşyordu adet olmadım geçen hafta test yaptırdım negatif cıktı.belim kopuyor gelen giden yok hala çıldırıcam
İnşallah hayırlısı olsun güzel haberlerle gelCuma günü kan testi yaptırcam
O zaman netleşecek inşallah
Geç döllenme olabilir kan testi yaptırdınmıBende olmuyorum. Bugunu de sayarsak tam 7 gun gecti. Testte negatıf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?