Geçer inşallah yaaa sayılı gün çabuk geçer derler bi deAy insllh da pek hamile gibi hissetmiorm yaa. Tam kendi kendime yok yaa deilmdir diyorm bi bakiom kasigimda batma hissediorm. Tekrr umitleniorm. 5 gun nasil gececk
İnşallah canimmm sut gibi beyaz sivil akintim oldu arada sag kasigimda batmalar yasadim bide benim regl duzenim hep vardi asla geçmezdi gununu. Hi bide kizlar su 3 4 liralik gebelik testi dediğimiz testlerde silik cikti erken gebelik testi aldik negatif cikti sakin ama sakin almayin para tuzağı sadeceYaaa maşallah darısı bize Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin belirtilerin neydi acaba
Eveett kalbin temiz kuzucum ya darısı basina çok destek oldun ayrica bana tesekkur ederimmYaaa tebrik ederm hayrli olsn canmcim. Darisi banaa
Ben sana demedim mi dusuk de olsa cikr diye
20 tllik almam daha ben 5_6 liraya days comfort aldımİnşallah canimmm sut gibi beyaz sivil akintim oldu arada sag kasigimda batmalar yasadim bide benim regl duzenim hep vardi asla geçmezdi gununu. Hi bide kizlar su 3 4 liralik gebelik testi dediğimiz testlerde silik cikti erken gebelik testi aldik negatif cikti sakin ama sakin almayin para tuzağı sadece
Bence de alma canm beni takip ettiysen nasil hüsran yassattiginu gormussundur20 tllik almam daha ben 5_6 liraya days comfort aldım
Hadi ya maşallah inşallah bende hamileyimdir bende pzartesi kan vercemİnşallah canimmm sut gibi beyaz sivil akintim oldu arada sag kasigimda batmalar yasadim bide benim regl duzenim hep vardi asla geçmezdi gununu. Hi bide kizlar su 3 4 liralik gebelik testi dediğimiz testlerde silik cikti erken gebelik testi aldik negatif cikti sakin ama sakin almayin para tuzağı sadece
Aynen gördüm ders oldu :))Bence de alma canm beni takip ettiysen nasil hüsran yassattiginu gormussundur
Masallah canim darısı bekleyen herkese ınsallahArkadaş hamileymiş ki
Bu beyaz akinti bende de var ama bilemedim simdi. Senin ki yogun mu gelio hala var miİnşallah canimmm sut gibi beyaz sivil akintim oldu arada sag kasigimda batmalar yasadim bide benim regl duzenim hep vardi asla geçmezdi gununu. Hi bide kizlar su 3 4 liralik gebelik testi dediğimiz testlerde silik cikti erken gebelik testi aldik negatif cikti sakin ama sakin almayin para tuzağı sadece
Yok kzum sürekli gelmiyordu ve sut gibi siviBu beyaz akinti bende de var ama bilemedim simdi. Senin ki yogun mu gelio hala var mi
Bnm de ole gibi. Bnm bi ara cok yogundu simdi azaldi pecetyle silince gelio. Insllh benm de fasulyem olusuodurYok kzum sürekli gelmiyordu ve sut gibi sivi
Cnm naptin esin nasil karsiladiKızlar beta hgc testi 130 çıktı ☺☺❤
Nasil bisey yapican . Ay cok heyecnli yaaHenüz soylemedim kuzum bugun ufak bi supriz hazirliyorum
Emzik vermek de guzel yemkle tam olurEmzik aldim kuzum haftayada evlilik yildonumumz o büyük ihtimalle onu kutluyorum sanicak güzel bi hediye kutusu aldim emzigide koydum onu vericem simdide yemek hazırlığı cok guzel bi masq hazırlayıp şaşırtmak istiyorum
Senin fikrin de cok hos kuzumEmzik vermek de guzel yemkle tam olurbende de bebk patigi vardi sevgiliyken. Tekini ona vermistm teki de bendeydi. Olursa insllh ben de patik koyarim kutuya
Bence videoya da cek telini sizi goreck sekilde koy bi yere kutuyu verrken ceksin
Kizlaar ben bisey yaptimSenin fikrin de cok hos kuzum
Kizlaar ben bisey yaptimaslnda kan vermye gittim saglk ocagina ama saat 11 e kadar aliolarmis. Ben de gittim test aldim 2 tane farkli bi marka bu sefer. Ama negatf cikti. Umudum sifrlandi diyebilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?