• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtisi?

Akınto bende de çok var.. Kanda çıkar senin büyük ihtimalle canım.. Çünkü hcg salınımı bazen idrara geç geçebiliyormuş. Ya da hassas test yap.. Bence sabah yetiş sağlık ocağına kan ver.. Hayırlı güzel haberler ver bize inşallah
Pazartesiyi bekliyorum ya kesin kesin var sa yoksa çıkar o zaman pazartesiye kadar kendimi yıpratmaya devam 😂:halay::halay:

Kızlar hepinize selam bu ay 2 gün reglim gecikti ve süt gibi beyaz sıvı akıntı geliyor sağ kasıkta arada batmalar yasiyorum sizce gebelik belirtisi olabilir mi? Yaşayan varsada tecrübelerini paylasirsa cok sevinirim
Canım ınsallah gebesındır bendede aynılar var ve iki testte pozitif cıktı suan kan vermeye geldim sende dikkat et kendine camasır suyu fılan kullanma ve kan ver bence

Bebiş kokusu çıkar inşallah 😊😊 inşallahh biz de hamileyizdir.. Senle aynı zaman benim de
Ay insllh da pek hamile gibi hissetmiorm yaa. Tam kendi kendime yok yaa deilmdir diyorm bi bakiom kasigimda batma hissediorm. Tekrr umitleniorm. 5 gun nasil gececk :KK12:

Back