- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
Olmazsam o gun yapicm insllh. Beklnmedik bi supriz olur insllh bizeİdrarda çıkmaz ki hemen.. Adet günün yap canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmazsam o gun yapicm insllh. Beklnmedik bi supriz olur insllh bizeİdrarda çıkmaz ki hemen.. Adet günün yap canım
Amin inşallah :) benim ovulasyon yine yumurtlama gösterdi 3 gün önceOlmazsam o gun yapicm insllh. Beklnmedik bi supriz olur insllh bize![]()
Senin ne zmndi batAmin inşallah :) benim ovulasyon yine yumurtlama gösterdi 3 gün önceonu da değerlendirdim ama bilmiyorum test süresi uzayacak sanırım
Konu açtım az önce oku da bakSenin ne zmndi bat
Ki ben adetleri cok duzenli biriydimmKızlar selam benimde adetin gecikmisti sizi uzmek istemm ama benimde konuyu açan arkadaş gibi belirtlerim vardi 1 buçuk hafta adet görmedim sonunda dayanamadim ve bi doktora gittim PCO dedi hormon testinde sira demem su ki umutlanin ttabi ki ama lütfen hamile kalmadan önce genel bi muayene olun vücudunuzun hazir olup olmadığını öğrenin yoksa adet olmucam dediğimiz zaman olamiyoruz beynimiz sadece ona odaklaniyor
Pko engel depil canım sadece yumurtayı yakalamak sıkıntı biz de.. Ben de pkoluyımKızlar selam benimde adetin gecikmisti sizi uzmek istemm ama benimde konuyu açan arkadaş gibi belirtlerim vardi 1 buçuk hafta adet görmedim sonunda dayanamadim ve bi doktora gittim PCO dedi hormon testinde sira demem su ki umutlanin ttabi ki ama lütfen hamile kalmadan önce genel bi muayene olun vücudunuzun hazir olup olmadığını öğrenin yoksa adet olmucam dediğimiz zaman olamiyoruz beynimiz sadece ona odaklaniyor
Konu açtım az önce oku da bakanormal bir bünyem var o yüzden bilmiyorum.. Normalde 25.deydi ama ovulasyon testi beni mahvetti.. Kadın hastalıkları bölümünü oku
![]()
O zaman sürekli pik halinde kalmalı diye biliyorum benim şimdi sıfır olmadı ama silikleşticok garip 3 defa pik olmus yaani. Hamile olnca da pik cikarmis diye biliorm. Olabilir mi acaba
![]()
Evet surekli pik olmasj gerekio. Biraz deisikmis ya. Insllh ii degerlndrmissindirO zaman sürekli pik halinde kalmalı diye biliyorum benim şimdi sıfır olmadı ama silikleşti
Hepsini değerlendirdim ne olur ne olmaz diye beklemedeyim bakalımEvet surekli pik olmasj gerekio. Biraz deisikmis ya. Insllh ii degerlndrmissindir
Insllh olumlu sonuclnir. Bole belirszlikler insani mahfedioHepsini değerlendirdim ne olur ne olmaz diye beklemedeyim bakalım
Aynen.. Amin sağol canımInsllh olumlu sonuclnir. Bole belirszlikler insani mahfedioAllh yardimcimz olsn
Tebrik ederim canım hamilesin :)Kizlar bende de kasikta batmalar vardim bugun adet olmam gerekiyordu dun dayanamadim kan verdim 8.61 cikti
Hayrli olsn cnm . Icine dogmus sanki ☺Kizlar bende de kasikta batmalar vardim bugun adet olmam gerekiyordu dun dayanamadim kan verdim 8.61 cikti
Amin inşallahCok tesekkur ediyorum kizlar insallah tez zamanda sizde boyle bi haber alirsiniz![]()
Nasilsin. Ne durumdasn.Amin inşallah
Vallahi bugğn göğsüm özellikle uçları çok acıyor.. Kıyafet değdikçe canım yandı ama uzım süre adet de olmadım 37. Gün belki ondandır.. Sen ne durumdasın canımNasilsin. Ne durumdasn.