• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtisi?

Kızlar selam benimde adetin gecikmisti sizi uzmek istemm ama benimde konuyu açan arkadaş gibi belirtlerim vardi 1 buçuk hafta adet görmedim sonunda dayanamadim ve bi doktora gittim PCO dedi hormon testinde sira demem su ki umutlanin ttabi ki ama lütfen hamile kalmadan önce genel bi muayene olun vücudunuzun hazir olup olmadığını öğrenin yoksa adet olmucam dediğimiz zaman olamiyoruz beynimiz sadece ona odaklaniyor

Kızlar selam benimde adetin gecikmisti sizi uzmek istemm ama benimde konuyu açan arkadaş gibi belirtlerim vardi 1 buçuk hafta adet görmedim sonunda dayanamadim ve bi doktora gittim PCO dedi hormon testinde sira demem su ki umutlanin ttabi ki ama lütfen hamile kalmadan önce genel bi muayene olun vücudunuzun hazir olup olmadığını öğrenin yoksa adet olmucam dediğimiz zaman olamiyoruz beynimiz sadece ona odaklaniyor
Ki ben adetleri cok duzenli biriydimm

Pko engel depil canım sadece yumurtayı yakalamak sıkıntı biz de.. Ben de pkoluyım

Konu açtım az önce oku da bak 🤣🤣 anormal bir bünyem var o yüzden bilmiyorum.. Normalde 25.deydi ama ovulasyon testi beni mahvetti.. Kadın hastalıkları bölümünü oku 😵😵😵😵
🤔 cok garip 3 defa pik olmus yaani. Hamile olnca da pik cikarmis diye biliorm. Olabilir mi acaba 😐

Back