• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtisi?

Yaaa maşallah darısı bize Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin belirtilerin neydi acaba 🥰
İnşallah canimmm sut gibi beyaz sivil akintim oldu arada sag kasigimda batmalar yasadim bide benim regl duzenim hep vardi asla geçmezdi gununu. Hi bide kizlar su 3 4 liralik gebelik testi dediğimiz testlerde silik cikti erken gebelik testi aldik negatif cikti sakin ama sakin almayin para tuzağı sadece

İnşallah canimmm sut gibi beyaz sivil akintim oldu arada sag kasigimda batmalar yasadim bide benim regl duzenim hep vardi asla geçmezdi gununu. Hi bide kizlar su 3 4 liralik gebelik testi dediğimiz testlerde silik cikti erken gebelik testi aldik negatif cikti sakin ama sakin almayin para tuzağı sadece
20 tllik almam daha ben 5_6 liraya days comfort aldım

Hadi ya maşallah inşallah bende hamileyimdir bende pzartesi kan vercem🙏🏻

Bu beyaz akinti bende de var ama bilemedim simdi. Senin ki yogun mu gelio hala var mi

Emzik aldim kuzum haftayada evlilik yildonumumz o büyük ihtimalle onu kutluyorum sanicak güzel bi hediye kutusu aldim emzigide koydum onu vericem simdide yemek hazırlığı cok guzel bi masq hazırlayıp şaşırtmak istiyorum 😀

Emzik aldim kuzum haftayada evlilik yildonumumz o büyük ihtimalle onu kutluyorum sanicak güzel bi hediye kutusu aldim emzigide koydum onu vericem simdide yemek hazırlığı cok guzel bi masq hazırlayıp şaşırtmak istiyorum 😀
Emzik vermek de guzel yemkle tam olur 😊 bende de bebk patigi vardi sevgiliyken. Tekini ona vermistm teki de bendeydi. Olursa insllh ben de patik koyarim kutuya 😊
Bence videoya da cek telini sizi goreck sekilde koy bi yere kutuyu verrken ceksin

Senin fikrin de cok hos kuzum
Kizlaar ben bisey yaptim 😔 aslnda kan vermye gittim saglk ocagina ama saat 11 e kadar aliolarmis. Ben de gittim test aldim 2 tane farkli bi marka bu sefer. Ama negatf cikti. Umudum sifrlandi diyebilirm

Back