• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtisi?

Vallahi bugğn göğsüm özellikle uçları çok acıyor.. Kıyafet değdikçe canım yandı ama uzım süre adet de olmadım 37. Gün belki ondandır.. Sen ne durumdasın canım
Gogus ucu cok acio diyenlerin hep bebisi oldu insllh senn de ondandr.
Ben de biraz halsz hissediorm kendimi. Gunduz dus almistm artk ondan mi sicktn mi bilmiorm

Canım senin ne oldu varmi bi değişiklik?
Ben de regl olmustm zmnnda. Ilk gunden kanamam cok fazlydi ve iki parca et parcasi dustu. Belki ben de kimysl dusuk yaptm hic bilmiorm. Su an yum haftasindaym. Tekrr denemye calisicz

Ben de regl olmustm zmnnda. Ilk gunden kanamam cok fazlydi ve iki parca et parcasi dustu. Belki ben de kimysl dusuk yaptm hic bilmiorm. Su an yum haftasindaym. Tekrr denemye calisicz
Kimyasal canım öğrendikten 2 gün sonra kanamam oldu doktora gttik ve malesef 😞 bizimde korunmamiza gerek olmadigi söylendi bakalim insallah saglikli bir sekilde hamis kaliriz

Kimyasal canım öğrendikten 2 gün sonra kanamam oldu doktora gttik ve malesef tutunamadıbebegim 😞 bizimde korunmamiza gerek olmadigi söylendi bakalim insallah saglikli bir sekilde hamis kaliriz
Evet korunmya gerek kalmio. Bole olunca gebe kalma orani yukseliomus. Insllh senn de ole olur cnm.
Bnm bu 3. Deneme olck. Ovu testiyle takip edim dedim de sanki gec kaldm. Bugun 14. Gunum.Akisina birakicm bklm

Evet korunmya gerek kalmio. Bole olunca gebe kalma orani yukseliomus. Insllh senn de ole olur cnm.
Bnm bu 3. Deneme olck. Ovu testiyle takip edim dedim de sanki gec kaldm. Bugun 14. Gunum.Akisina birakicm bklm
Bakalım ilerleyen zamanlarda inşallah olur kuzumm sen geç falan deme hic değerlendir bi bakarsin ummadık zamanda oluverir inşallah 😊

Canımbence hic bekleme hemen kan ver
Canım pazartesi kan testi yaptırdım 0.7 cıktı doktor yükselme olabilir haftaya bi daha yapalım dedi bugün yine idrar testi yaptım ilk anda ikinci çizgi cıktı sonra kayboldu ve bu şekilde silik kaldi

Eklentiler

• 20190710_111628.jpg
    20190710_111628.jpg
    134,6 KB · Görüntüleme: 45
Bence de hemn kan ver .
Var gibi 😎 hayrli olsn simdiden darisi bizee
Canım pazartesi kan verdim de 0.7 cıktı doktor haftaya kadar yükselme olabilir dedi bakalım pazartesi ye kadar adet olmazsam yine gitcem kan vermeye sizce var mı olursa bu ikinci bebişim olcak insan yinede merak ediyo iste

Canım pazartesi kan verdim de 0.7 cıktı doktor haftaya kadar yükselme olabilir dedi bakalım pazartesi ye kadar adet olmazsam yine gitcem kan vermeye sizce var mı olursa bu ikinci bebişim olcak insan yinede merak ediyo iste
Hmm o zamn idrr testleriyle koyulasmyi her gun takip et. Yine bole cikmya dewm ederse muhakkk vardr 😊 hadi hayrlisiyla insllh

Back