- 12 Nisan 2019
- 72
- 34
- 8
- 30
Amin canimm allah isteyen herkese nasip etsinHmm o zamn idrr testleriyle koyulasmyi her gun takip et. Yine bole cikmya dewm ederse muhakkk vardrhadi hayrlisiyla insllh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canimm allah isteyen herkese nasip etsinHmm o zamn idrr testleriyle koyulasmyi her gun takip et. Yine bole cikmya dewm ederse muhakkk vardrhadi hayrlisiyla insllh
Bence hamissinn canimmCanım pazartesi kan testi yaptırdım 0.7 cıktı doktor yükselme olabilir haftaya bi daha yapalım dedi bugün yine idrar testi yaptım ilk anda ikinci çizgi cıktı sonra kayboldu ve bu şekilde silik kaldi
Tamam canım insallahBence hamissinn canimmama bnce cok yeni oldugu icin bu sekilde gozukuyor olabilir gun gun takip et bakalim ama bizide haberdar ett
![]()
Napionuz kizlar ne durumdasnz. Keyfinz nasil. Ne yemk yaptinz ya da yapacksinz. Az birbirimizi soralmhep bebek hep bebk accık onlr bizi sorsun merk etsn
![]()
Yok kiiz estgfrllhsen de olmasan neşemiz olmucak kz
Bursa da yasiyorum canim sen ?Yok kiiz estgfrllhmalum konu disi konular konussak biraz stresimz azalir belki dedim
Sen nerde oturuodun burcu
Ay biz de bursya bi gezi yapmyi cok istedik de bi turlu firsat olmadiBursa da yasiyorum canim sen ?
Bende gecen hafta ordaydimm taksim tarafinda ay ne kalabalik o oyle ya trafiği de bitmiyor malesef guzel ama yaşaması zor. Kandır kocani yerleş bursaya emin ol cok daha sakinAy biz de bursya bi gezi yapmyi cok istedik de bi turlu firsat olmadiben de istnbldym cnm. Hic de sevmem burayi. Evlnnce geldm.
Evt ben de kalabaligi hic sevmiorm. Bi gezmye cikiorm zatn. İşi burda malesef cikamiorz. Burdan ciksak esimin ailesi bizi topa tutarBende gecen hafta ordaydimm taksim tarafinda ay ne kalabalik o oyle ya trafiği de bitmiyor malesef guzel ama yaşaması zor. Kandır kocani yerleş bursaya emin ol cok daha sakinbu arada ne kadarlik evlisin canim sen
Benim de 11 ay oldu canım bnde evdeyim calismiyorum sende yalnizsin orda bu bebek istekleri hep skılmaktan oluyorEvt ben de kalabaligi hic sevmiorm. Bi gezmye cikiorm zatn. İşi burda malesef cikamiorz. Burdan ciksak esimin ailesi bizi topa tutaronlr da yanlrina gelelim istiolr. Biz zor kactk geldik buraya . Bu ayin 21nde 9.ayimiz bitecek cnm. Senin ne kdrdi
Aynn evde olmak da etkilio. Bizim 6 yillik bi gecmisimz var. Yasim da 26 olunca yavstan baslaylm dedim. Bu 3. Denemm olck . Bide aileler istio artk. Erkk tarafi ilk aylrdan basldi hadi yapin diyeBenim de 11 ay oldu canım bnde evdeyim calismiyorum sende yalnizsin orda bu bebek istekleri hep skılmaktan oluyoraslinda daha cok yeniyiz yeni gelinleriz
ozellikle erkek tarafi epey istekli oluyorAynn evde olmak da etkilio. Bizim 6 yillik bi gecmisimz var. Yasim da 26 olunca yavstan baslaylm dedim. Bu 3. Denemm olck . Bide aileler istio artk. Erkk tarafi ilk aylrdan basldi hadi yapin diyebnm annem de gecen hafta ilk defa soledi torun istiorm diye cok sasrdim
bide bi arkdsimzn 3.cocugu olck ardi ardina. Esime dedim utan azcik
millet takim kuruo sen tembllikten bi tane bile yapamadin. Azcik etkisi oldu ne zmn gerekiosa yapk dedi
![]()
Bi kere erkn adet olmustm. O zmn gittm . Daha adetimden 10 gun gecmisti ki tekrr oldm. Once az az geldi beklim dedim belki bi umut yerlesme kanamasidir. 2. Gun agrim artti gittm muayene oldum. Alttan bakti hic beklemedgim haldeozellikle erkek tarafi epey istekli oluyorsenin annen istemis benim annem daha gezin eglenin modunda
bence kuzum bilmiyorum dha once gittin mi ama genel bi muayene ol folik asit kullan hem icin rahat eder hemde doktor seni her konuda guzel bi sekilde yönlendirir
Ayyy ne kdr uzun yazmisimcenem dustu yine
[/QU
Malesef boyle doktorlar cok . baktirdiysan iyi valla canim biraz pişman etmis seni amaBi kere erkn adet olmustm. O zmn gittm . Daha adetimden 10 gun gecmisti ki tekrr oldm. Once az az geldi beklim dedim belki bi umut yerlesme kanamasidir. 2. Gun agrim artti gittm muayene oldum. Alttan bakti hic beklemedgim haldeadet duzenszligi olmus dedi.bide bana bunu icin gelinir mi diye laf soktu uyuz kadin. Sonra sordum kist miyom falan var mi diye yok dedi. Sormasam da solemicek yani sen dusun . Folik asiti de eger hamile olursam almayi dusunuorm. Ya da yiyeceklerden almyi dusunuorm
valla ben doktor ararken 1 ay arastirdim hem kontrolüne giderim hemde doğumunda o doktora tercih ederim diye cok memnun kaldim boyle seyleri biraz araştırmak gerekiyor sanirim benimde yumurtaliklarim fazlaymis bakalim insallah bu ay kendilerini gösterirlerse halis kalirimm
Ayyy ne kdr uzun yazmisimcenem dustu yine
Yemegimi de yaptm hazr ohhh rahat rahat takilirim simdiolsun kz sohbet ediyoruz iste
Ay valla ben islere dlmisim hic giremedimYemegimi de yaptm hazr ohhh rahat rahat takilirim simdisen napion