Gogus ucu cok acio diyenlerin hep bebisi oldu insllh senn de ondandr.Vallahi bugğn göğsüm özellikle uçları çok acıyor.. Kıyafet değdikçe canım yandı ama uzım süre adet de olmadım 37. Gün belki ondandır.. Sen ne durumdasın canım
İnşallah gebelik tir ikimizin de :) testlerim negatif hala amaGogus ucu cok acio diyenlerin hep bebisi oldu insllh senn de ondandr.
Ben de biraz halsz hissediorm kendimi. Gunduz dus almistm artk ondan mi sicktn mi bilmiorm
Bnm de negatfİnşallah gebelik tir ikimizin de :) testlerim negatif hala ama
İnşallah pembeleşir sabaha :) amin hayırlısıBnm de negatf
Hayrliysa olsn insllh bu ay
Kizlqaar durumunda degisiklik olan var mi ben dusuk yaptim malesefİdrarda çıkmaz ki hemen.. Adet günün yap canım
Canım senin ne oldu varmi bi değişiklik?Bnm de negatf
Hayrliysa olsn insllh bu ay
Gecmis olsn cnm.Cok uzuldmKizlqaar durumunda degisiklik olan var mi ben dusuk yaptim malesef
Ben de regl olmustm zmnnda. Ilk gunden kanamam cok fazlydi ve iki parca et parcasi dustu. Belki ben de kimysl dusuk yaptm hic bilmiorm. Su an yum haftasindaym. Tekrr denemye calisiczCanım senin ne oldu varmi bi değişiklik?
Kimyasal canım öğrendikten 2 gün sonra kanamam oldu doktora gttik ve malesefBen de regl olmustm zmnnda. Ilk gunden kanamam cok fazlydi ve iki parca et parcasi dustu. Belki ben de kimysl dusuk yaptm hic bilmiorm. Su an yum haftasindaym. Tekrr denemye calisicz
Evet korunmya gerek kalmio. Bole olunca gebe kalma orani yukseliomus. Insllh senn de ole olur cnm.Kimyasal canım öğrendikten 2 gün sonra kanamam oldu doktora gttik ve malesef tutunamadıbebegimbizimde korunmamiza gerek olmadigi söylendi bakalim insallah saglikli bir sekilde hamis kaliriz
Bakalım ilerleyen zamanlarda inşallah olur kuzumm sen geç falan deme hic değerlendir bi bakarsin ummadık zamanda oluverir inşallahEvet korunmya gerek kalmio. Bole olunca gebe kalma orani yukseliomus. Insllh senn de ole olur cnm.
Bnm bu 3. Deneme olck. Ovu testiyle takip edim dedim de sanki gec kaldm. Bugun 14. Gunum.Akisina birakicm bklm
A aa bunu ilk defa duydum. O nasil oluoKızlar yine test yaptım ikinci çizgi belirgindi sonra kayboldu adetim de gelmiyo 5 gün gecikti
Canımbence hic bekleme hemen kan verKızlar yine test yaptım ikinci çizgi belirgindi sonra kayboldu adetim de gelmiyo 5 gün gecikti
Canım pazartesi kan testi yaptırdım 0.7 cıktı doktor yükselme olabilir haftaya bi daha yapalım dedi bugün yine idrar testi yaptım ilk anda ikinci çizgi cıktı sonra kayboldu ve bu şekilde silik kaldiCanımbence hic bekleme hemen kan ver
Ilk anda cıktı sonra kayboldu şimdide silik çizgi belliA aa bunu ilk defa duydum. O nasil oluo
Atsana testini bi
Bence de hemn kan ver .Ilk anda cıktı sonra kayboldu şimdide silik çizgi belli
Ilk anda cıktı sonra kayboldu şimdide silik çizgi belli
Canım pazartesi kan verdim de 0.7 cıktı doktor haftaya kadar yükselme olabilir dedi bakalım pazartesi ye kadar adet olmazsam yine gitcem kan vermeye sizce var mı olursa bu ikinci bebişim olcak insan yinede merak ediyo isteBence de hemn kan ver .
Var gibihayrli olsn simdiden darisi bizee
Hmm o zamn idrr testleriyle koyulasmyi her gun takip et. Yine bole cikmya dewm ederse muhakkk vardrCanım pazartesi kan verdim de 0.7 cıktı doktor haftaya kadar yükselme olabilir dedi bakalım pazartesi ye kadar adet olmazsam yine gitcem kan vermeye sizce var mı olursa bu ikinci bebişim olcak insan yinede merak ediyo iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?