- 22 Eylül 2022
- 328
- 73
- Konu Sahibi Aysegul6712
Ben 21 ekimnde kan verdim 0.10 sonra 26 ekimde 14 du dongum 31 günde bir bu arada ama kimyasal oldukanda kaçla pozitifi gördünüz ve 2 gün kala idrar testi pozitf miydi negatif miydi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 21 ekimnde kan verdim 0.10 sonra 26 ekimde 14 du dongum 31 günde bir bu arada ama kimyasal oldukanda kaçla pozitifi gördünüz ve 2 gün kala idrar testi pozitf miydi negatif miydi?
Idrar 3 gün kala pozitifti akşam yaptim2testiBen 21 ekimnde kan verdim 0.10 sonra 26 ekimde 14 du dongum 31 günde bir bu arada ama kimyasal oldu
İnşallah cikar canım ya üzme kendini nasip ne zamansa o zaman olurbende dayanamadım kan verdim 2 gün var bütün idrar testleri negatif artık bir umudum da kalmadı. Artık çok üzüleceğim bu ay da olmazsa...
İnşallah olur ... Adete 6 gün kala kanda negatif çıkması kesin olmadığı anlamına gelmez değil mi? Olsa kesin çıkar mıydı. Yoksa erken mi. Kafam karıştı benim deBende dayanamadım kan verdim 2 gün var bütün idrar testleri negatif artık bir umudum da kalmadı. Artık çok üzüleceğim bu ay da olmazsa...
Doktorlar erken diyor ama ne biliyim kana cabuk geçer gibi ya ben cok erken ögrendim kanda bikere öyle ben de son ilskiden sonraki 7. Gün yaptım negatif cıkcagını düşünmüyorum inşallah herkese bi mucize olurYani velhasıl adetime 6 gün kaldı ama kanım negatif çıktı. Nasip. Reglimi bekliyorum.
İlişkiden 7 gün sonra pozitif miydi sizinDoktorlar erken diyor ama ne biliyim kana cabuk geçer gibi ya ben cok erken ögrendim kanda bikere öyle ben de son ilskiden sonraki 7. Gün yaptım negatif cıkcagını düşünmüyorum inşallah herkese bi mucize olur
Yok mesela 17 ve 23 de ilişkiydi 31 de test vermiştim 50 cıkmıştı.. heralde 17 sinde kalmıstım ama 23 ü yumurtlamaydı 17 hemen reglin ertesi günüydğ anlatabildim umarım. Sürekli bu hesapları hala yapıyorum . Belki faydalı olur sizeİlişkiden 7 gün sonra pozitif miydi sizin
Muhtemelen daha erken döllenme olmuş olabilir. 17-23 arası.Yok mesela 17 ve 23 de ilişkiydi 31 de test vermiştim 50 cıkmıştı.. heralde 17 sinde kalmıstım ama 23 ü yumurtlamaydı 17 hemen reglin ertesi günüydğ anlatabildim umarım. Sürekli bu hesapları hala yapıyorum . Belki faydalı olur size
Canim yok gibi sanki ama daha çok erken az daha bekle ben de 6 gün kala kanda da negatif çıktı. Doktor bekle dedi. Adetin gecikirse yap o zaman kesin çıkarKızlar merhaba reglime 6 gün kaldı Sabah test aldım birkaç tane yapim dedi. silik gibi geldi ama Çok silik bilmiyorum görüyor musunuz ilk 10 dk da göründü ama yok gibide yada benmi görmek istiyorum bilmiyorum bakarmsiniz
Sabirsizimmm suanda yaCanim yok gibi sanki ama daha çok erken az daha bekle ben de 6 gün kala kanda da negatif çıktı. Doktor bekle dedi. Adetin gecikirse yap o zaman kesin çıkar
Canım kusura bakma ama ben göremedim ya erken gebelik testi yapsaydınKızlar merhaba reglime 6 gün kaldı Sabah test aldım birkaç tane yapim dedi. silik gibi geldi ama Çok silik bilmiyorum görüyor musunuz ilk 10 dk da göründü ama yok gibide yada benmi görmek istiyorum bilmiyorum bakarmsiniz
Aslında kameram kötü çünkü şuan baya görüyor gibiyim bilemedim yarim sabah tekrarlarım bu test 5 hcgden somra algiliyor lütfen bosuna erken gebelike para vermeyin dennedi onaylandiCanım kusura bakma ama ben göremedim ya erken gebelik testi yapsaydın
Ümidini kırmak istemem ama Yakınlaştırdim göremedim biraz daha bekle bence altı gün varsa erken gebelik testinde çıkar belkiBakarmısınız renkli hali
Aynen yarın sabah tekrarla inşallah daha belirgin olur benim sekiz gün var yaa çok sabirsizimAslında kameram kötü çünkü şuan baya görüyor gibiyim bilemedim yarim sabah tekrarlarım bu test 5 hcgden somra algiliyor lütfen bosuna erken gebelike para vermeyin dennedi onaylandi
Umudum hem yok hem vaaar bilemedim ınsallah vardırAynen yarın sabah tekrarla inşallah daha belirgin olur benim sekiz gün var yaa çok sabirsizim
Bence bekleyin cikmazAcaba bende yapasami bir tane kaset test evde var kesin çıkmaz ama neyse boşver iki üç gün bekleleyim