Gebeliği en erken ne zaman anlarım ?

Ya benimde şimdi başladı boşluklarım ağırıyor regl olcak gibi 😔
Ben bebiş olduğunu düşünüyorum olmazsa da üzülmeyeceğim ilk kez denedik, herşeyin hayırlısı. Çünkü regl öncesi bu denli olmuyordu bazı şeyler. Kasıklarım gerilmiyordu mesela. Pozitif olursam yazacağım ins haftaya regl tarihim gelsin tekrar test yaparim :))

Merhaba kızlar bu ay gonal f ile yumurtamı büyüttük doktor yumurtan çatlamış dedi çatlatma iğnesi de yaptım e2 değerim de iyi çıktı rahim kalınlığı da iyi dedi pko olduğum için tutmaz diye çok endişeliyim 2 yıldır deniyoruz haplarla bir sonuç elde edemedik malesef iğnelerde çok pahalı malesef😔
İnşallah hayırlısıyla anne olursun en çabuk zamanda 🤲🏻 herşey çok pahalı artık malesef doğumlar da çok pahalanmis

Ben bebiş olduğunu düşünüyorum olmazsa da üzülmeyeceğim ilk kez denedik, herşeyin hayırlısı. Çünkü regl öncesi bu denli olmuyordu bazı şeyler. Kasıklarım gerilmiyordu mesela. Pozitif olursam yazacağım ins haftaya regl tarihim gelsin tekrar test yaparim :))
Bence de büyük ihtimal hamilesiniz ben de on gün kala ogrenmiştim gogus sismesinden felan ama sonra kimyasal oldu bikaç gün sonra cıkabilir sizinki erken gebelik testnde

Bence de büyük ihtimal hamilesiniz ben de on gün kala ogrenmiştim gogus sismesinden felan ama sonra kimyasal oldu bikaç gün sonra cıkabilir sizinki erken gebelik test

Bence de büyük ihtimal hamilesiniz ben de on gün kala ogrenmiştim gogus sismesinden felan ama sonra kimyasal oldu bikaç gün sonra cıkabilir sizinki erken gebelik testnde
Hadi inşallah :) dün yaptım adetime 9 gün vardı negatif çıktı 😌

Hadi inşallah :) dün yaptım adetime 9 gün vardı negatif çıktı 😌
Pozitif cikarsa buraya yaz lütfen seninle aynı beklenen gun benimde haka tek taraflı kasikda gerilme hissi var ve göğüslerim ağrıyor baya büyüdü ve sabahları midem bulanarak uyaniyorrum pazar günü test yapacagim bakalim ne çıkar

Pozitif cikarsa buraya yaz lütfen seninle aynı beklenen gun benimde haka tek taraflı kasikda gerilme hissi var ve göğüslerim ağrıyor baya büyüdü ve sabahları midem bulanarak uyaniyorrum pazar günü test yapacagim bakalim ne çıkar
Yazarım yazarım .. Benim bı tek mide bulantım yok. Göğüslerime de iğne batar gibi uçlarına doğru sızı girmeye başladı bugün. Benim göğüsler ilk kez bu kadar büyüdüler ve kasik ağrım ilk kez bu kadar değişik ve gerilme var... Bence gerçekten bu belirtiler ben de bir ilk.. farklı olduğunu hissediyorum

Yazarım yazarım .. Benim bı tek mide bulantım yok. Göğüslerime de iğne batar gibi uçlarına doğru sızı girmeye başladı bugün. Benim göğüsler ilk kez bu kadar büyüdüler ve kasik ağrım ilk kez bu kadar değişik ve gerilme var... Bence gerçekten bu belirtiler ben de bir ilk.. farklı olduğunu hissediyorum
Insan hissediyor gerçkten de ama ben kendimden şuan emin değilim 😂😂 kaptirincada belirti oluyor of off pazar günümü iple çekiyorum evde sadece 1 tane var yoksa yapmaya başlardım herhalde bence hamileyizdir 🙏🏻nasipse

Hadi inşallah güzel haberler gel 😊🤲🏻 etiketlemeyi unutma lütfen test yapınca

30 Kasımda son adetimi oldum. Aralık ayının 14ünde yumurtlama günümdü. Eşimle ayın 12si ve 14ünde korunmasız ilişkiye girdik. Hatta dün akşam kasık ağrısı yaşadım adet sancısı gibiydi. Ve 4-5 gündür göğüslerim çok şişler. Normalde adet belirtilerim de böyle olur ayırt edemiyorum... Olursa ilk gebeliğim olacak inşallah... Ne zaman öğrenebilirim en erken :)
Ben 7.gün test yapmıştım negativti. Sonra kız arkadaşım göğsümü sıktığında süt geliyosa demek hamilesin dedi, bende denedim ve gerçekten göğsümden çok az miktarda süt geldi 9.gün yine test yaptım ve testim pozitiv çıktı.

Ben 7.gün test yapmıştım negativti. Sonra kız arkadaşım göğsümü sıktığında süt geliyosa demek hamilesin dedi, bende denedim ve gerçekten göğsümden çok az miktarda süt geldi 9.gün yine test yaptım ve testim pozitiv çıktı.
Ben 5. Gün test yaptım yani dün , negatifi benim. İnşallah benim de pozitife döner hayırlısı 🤗

Ben de sizinle bekliyorum benim regl günüm pazar günü… Bu ay çok çok farklı şeyler hissettim boşa olmadığına inanmak istiyorum çünkü bel ağrısı kasık ağrısı kasık batması göğüs ucumda karıncalanma hepsini hissediyorum yumurtlama günlerimden itibaren

Dis etim şişti ve dış agriisi oldu betam 0 Olunca geçti kasıkta gerilme hissi ve mide bulantısı olmuştu ama şuanda göğüs ağrısı baya ve kasıkta gerilme hissi var yani nasipse umarim hamileyizdir
Ben 5. Gün test yaptım yani dün , negatifi benim. İnşallah benim de pozitife döner hayırlısı 🤗
Amin inşallah☺️ Bende tek belirti çok uyumamdı. Sürekli uyumak istiyorum. Ağrı kasılma hiç olmadı. Ama 3.haftadan sonra 6.aya kadar hep kustum ve sürekli midem kazınıyordu.😀Kusmaktan anam ağlamıştı. Ama göğüslerinizi kontrol edin yukarıdan aşağı doğru sıvazladığınızda süt geliyosa testiniz negativ olsa bile kesin hamilesinz.

Amin inşallah☺️ Bende tek belirti çok uyumamdı. Sürekli uyumak istiyorum. Ağrı kasılma hiç olmadı. Ama 3.haftadan sonra 6.aya kadar hep kustum ve sürekli midem kazınıyordu.😀Kusmaktan anam ağlamıştı. Ama göğüslerinizi kontrol edin yukarıdan aşağı doğru sıvazladığınızda süt geliyosa testiniz negativ olsa bile kesin hamilesinz.
Göğüslerim o kadar hassaslı dokunamiyom ama kişiden kişiye değişir bu

İlk kez bu kadar şişti ve dokunamiyorum bile :) uçlarına minik minik sızılar girdi bugün iğne batması gibi

Kızlar ovulasyon sonrası adet dönemine kadar hiç bir şey hissetmeden hamile olan var mı? Yani bu batmalar, bulantılar illa olan şeyler mi

X