- 7 Mayıs 2015
- 1.145
- 562
- 29
- Konu Sahibi Aysegul6712
Benim kullandığım artımed gebelik testi 20 HCG sonrasına göre çıkıyormuş. Hangisiymis o 5 HCG hesaplayan :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde döllenme bile olsa yumurtlama üzerinden 8 gün geçti aslında yine de erken bı dönem. Doktor öyle dedi. Varsada kanda çıkmayabilir dedi
Bence erken canım ya benimde yumurtlama gününden iki gün sonra belirtim başladı acaba erkenmi
Benimde öyle başladi yaa bende çok test yapmak istiyorum yaa bugün hep kafamdaBenim zaten belirtiler çok erken başladı
Benim de reglim 30 Ağustos kafam yavaş yavaş test yap diyor ama çıkmaz da diyor bu ikilem nedir böyleBenimde öyle başladi yaa bende çok test yapmak istiyorum yaa bugün hep kafamda
Aynen canım gerçekten bende ikilimdeyim sekiz günüm var kafam diyor ki test yap kalbim diyor bekle sabırlı olBenim de reglim 30 Ağustos kafam yavaş yavaş test yap diyor ama çıkmaz da diyor bu ikilem nedir böyle
Olsun canım olmasada birdaki ay olur herkes nasibini kısmetini bulur.Benim yarın 3 gün kalıyor sanırım yarın bı yaparım çıkmazsa adet günümü beklicem gecikirse tekrar yaparım. Ama sanırım bu ay benim tutmadı . İlk denememizdi zaten
Evett. Sonucu buraya yazarım. Takip edenler, benim gibi olanlara da fikir olur.Olsun canım olmasada birdaki ay olur herkes nasibini kısmetini bulur.
Aynen canım seni bekliyoruzEvett. Sonucu buraya yazarım. Takip edenler, benim gibi olanlara da fikir olur.
Valla benim çıkmadı belki de bende bebek yoktur. 6 gün kala kan negatif. Bugün tekrar idrar denicem. Bir sürü param gitti testlere sabırsızlığımızdannn
Merhaba benimde göğüs ağrısı hassayiyeti çok fazla ve dün kaşık ağrısından zor uydum bu sabah test yaptim çok inanılmaz silik ama yarın belli olir bakalim hayirlsii olsun inşallah sizinde olurCanim 31aralik adet günün mu. seninde öyleyse aynı günu bekliyoruz:) benim yumurtlama haftam bittiğinde göğüslerim aşırı sizlayio ağrıyordu uçları da,ama şuan adete 1 hafta kaldı hiç bı belirti yok sadece adet sancilari beli ağrısı kaşık batması var umudum yok gibi bide bu ay yumurta geliştirici kullanmışım
Ben kset test aldım reçetesine öyle yaziyordu clearpinkBenim kullandığım artımed gebelik testi 20 HCG sonrasına göre çıkıyormuş. Hangisiymis o 5 HCG hesaplayan :)
Adetinize ne kadar var.. inşallah bebiş vardırMerhaba benimde göğüs ağrısı hassayiyeti çok fazla ve dün kaşık ağrısından zor uydum bu sabah test yaptim çok inanılmaz silik ama yarın belli olir bakalim hayirlsii olsun inşallah sizinde olur
30 aralık 6 gunum kaldi sabah fotograf paylaştım ama telefonum eski belli olmadi hatta kuruyunca daha çok belirginlesti ama bilmiyorum o kadar silikki yanlista olabilir aama umudum yarı yarıya çünkü ayakta bile duramıyorum belim ağrıyor hemen ve kasigimda bisiler hissediyorumAdetinize ne kadar var.. inşallah bebiş vardır
2 gün önce kanda negatifti şimdi idrarda bakmama gerek var mı sence30 aralık 6 gunum kaldi sabah fotograf paylaştım ama telefonum eski belli olmadi hatta kuruyunca daha çok belirginlesti ama bilmiyorum o kadar silikki yanlista olabilir aama umudum yarı yarıya çünkü ayakta bile duramıyorum belim ağrıyor hemen ve kasigimda bisiler hissediyorum
Bence bekle2 gün önce kanda negatifti şimdi idrarda bakmama gerek var mı sence
Ben innovita kullandım cok hassas geçen seferkinde cok erken cıkmıstı aşırı silik ve sonra kan verip ogrenmiştim. trendyolda da var. ama güvenmiyorum işte kanda cıkmamıştı diyeBenim kullandığım artımed gebelik testi 20 HCG sonrasına göre çıkıyormuş. Hangisiymis o 5 HCG hesaplayan :)
Merhaba! Sizin kaç gün geçti son ilişkiden bence hamilesinizMerhaba benimde göğüs ağrısı hassayiyeti çok fazla ve dün kaşık ağrısından zor uydum bu sabah test yaptim çok inanılmaz silik ama yarın belli olir bakalim hayirlsii olsun inşallah sizinde olur