- 22 Eylül 2022
- 5.635
- 15.927
- Konu Sahibi Aysegul6712
Açıkçası regle 10 gün kala falan erken döllenme olmadığı sürece anlayamıyoruz. Yumurtlamadan da yeni çıkmış olmanız lazım. Şuan yaşadığınız ya yumurtlamanın ağrıları yada yerleşme belirtileri olabilir. Önerim naçizane, asla test yapmamanız. Daha önce de kimyasal yaşamışsınız. Biz farketmeden vücudumuz belki defalarca kimyasal gebelik geçirdi biz farkedemedik. Üzülmemeniz adına regli beklemenizi değil. Reglinizin en az 3 4 gün geçmesini beklemenizi öneririm. Zaten eğer döllenme olmuş ise regl gününüzün ertesi günlerinde testler kıpkırmızı çıkıyor. Ne kadar geç öğrenirseniz o kadar çok iyi olur benim açımdan. 4 haftam bitmeden öğrendim. 9.haftafa kaybettim keşke çok geç öğrenseydim diyorumMerhaba benimde şuan öyle son regl 29 kasım ama yumurtlama gunum gecti beklenen regl 30 aralık ama aşırı göğüs ağrım var ve sis normalde regle 1 2 gün kala olurdu yururken bile acıyor acaba suphelensemmmi 4. Ayim umarim olur belki hatırlarsan kimyasal olmuştu benim 2. Ayimda bu belirti bu kadar erken belirirmi