- 7 Mayıs 2015
- 1.138
- 560
- 29
- Konu Sahibi Aysegul6712
Aynıınormal zamankinden farklı gögüs ağrsı,acısı ve bel ağrısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynıınormal zamankinden farklı gögüs ağrsı,acısı ve bel ağrısı
Canım hhersey olabilir ınslalah nasip olur benimde 10 gün var senin gibi hissediyorum ama emin de olamiyorum ınsallah hamileyizdirHerkese merhaba ben yeni üye oldum ve sizlerle bir şey paylaşmak istiyorum biraz erken olabilir ama insan paylaşmadan duramıyor heleki farklı şeyler hissediyorsa ben 2 Aralık regl oldum 16 Aralık yumurlama gunumdu asla yumurlama gününu takip edip değerlendirmem bu sefer tamamen denk mi sansmi bilemedim her neyse regl on gün falan var ben ikigundur sağ kasıkta batma ağrı sancı yaşıyorum ama regl ağrısı değil göğüslerim biraz hassasiyetleşti iki gündür ben regl yakın sancı çekerim karnım top gibi olur ama bu sefer kendimi çok değişik hisediyorum ben beş ay önce boş gebelikten kürtaj oldum bu ay çocuk istiyoruz herkese yorumları için şimdiden teşekkürler
İnşallah canım hamileyizdir bende pek emin olamıyorum ya artık vücudumu taniyamiyorum kızımda aynı böyle şeyler yaşadım ikici gebeligimde hiç bir şey hissetmedim sadece sancidan başka inşallah bu sefer güzel şeyler olur hepimiz içinCanım hhersey olabilir ınslalah nasip olur benimde 10 gün var senin gibi hissediyorum ama emin de olamiyorum ınsallah hamileyizdir
Canim dün yaptım hatta üstlere çıkarsan okursun malesef negatif çıktı adetime bugün 6 gün kaldı. Belki erken yaptığım için negatiftir diye düşünerek olumlu bakıyorum:) regl günümü bekliyorum. Sanırım en sağlıklısı böyleMerhaba daha test yaptinmiii konu sahibi
Belli olmaz bende bi ara kan verdim regle 2 gün kala pozitifti kimyasalda daha gunumuz var ayniyiz senle olsada cikmazdi zaten ne zman kan veridnizYani velhasıl adetime 6 gün kaldı ama kanım negatif çıktı. Nasip. Reglimi bekliyorum.
Bugün verdim. Yumurtlamamin üzerinden 8 gün geçti şuanBelli olmaz bende bi ara kan verdim regle 2 gün kala pozitifti kimyasalda daha gunumuz var ayniyiz senle olsada cikmazdi zaten ne zman kan veridniz
Çıkmaz bende tam bugün vermistim negatif ti 5 gün sonra pozitif beklemek gerekBugün verdim. Yumurtlamamin üzerinden 8 gün geçti şuan
Tabi insan heyecan yapıyor bende kaset test yaptim belki belli olur diyede negatifÇıkmaz bende tam bugün vermistim negatif ti 5 gün sonra pozitif beklemek gerek
Canim dün yaptım hatta üstlere çıkarsan okursun malesef negatif çıktı adetime bugün 6 gün kaldı. Belki erken yaptığım için negatiftir diye düşünerek olumlu bakıyorum:) regl günümü bekliyorum. Sanırım en sağlıklısı böyle
Bence canım en iyi regl gecmesini beklemek böyle önden testler kanlar falan insanın moralini bozuyor bende dokuz gün var bekliyorum Allah herkesin gönlünden geçeni versinTabi insan heyecan yapıyor bende kaset test yaptim belki belli olur diyede negatif
Oylede napalim regle 7 günüm kaldı zor beklemekBence canım en iyi regl gecmesini beklemek böyle önden testler kanlar falan insanın moralini bozuyor bende dokuz gün var bekliyorum Allah herkesin gönlünden geçeni versin
Aynen öyle ben öyle diyorum ama içim içimi yiyor yaa bende çok zor bekliyorum Allah'ım sen duy sesimiziOylede napalim regle 7 günüm kaldı zor beklemek
Senin de mi kan testiydi canımÇıkmaz bende tam bugün vermistim negatif ti 5 gün sonra pozitif beklemek gerek
Evet daha önce Kan verdikten 5 gün sonra pozitife döndü yani döngüyü 2 gün kalaSenin de mi kan testiydi canım
Benim de adete 6 gün kala kanda negatif. Bakalım zamanla dönerse dönerEvet daha önce Kan verdikten 5 gün sonra pozitife döndü yani döngüyü 2 gün kala
kanda kaçla pozitifi gördünüz ve 2 gün kala idrar testi pozitf miydi negatif miydi?Evet daha önce Kan verdikten 5 gün sonra pozitife döndü yani döngüyü 2 gün kala