- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.684
- Konu Sahibi Aysegul6712
Umudunu kaybetme canım inşallah cikarUmudum hem yok hem vaaar bilemedim ınsallah vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umudunu kaybetme canım inşallah cikarUmudum hem yok hem vaaar bilemedim ınsallah vardır
Evet ama çok sabirsizimBence bekleyin cikmaz
Ben de öyle adetime 4 gün kaldı benim de.. 4 gün sonra tekrar yapicamSabirsizimmm suanda ya
Az kalmış benimde daha 6 salı gününe kadar cıktı cıktı çıkması zaten yok demektirBen de öyle adetime 4 gün kaldı benim de.. 4 gün sonra tekrar yapicam
Ben de öyle adetime 4 gün kaldı benim de.. 4 gün sonraSabirsizimmm suanda ya
Ben de dayanamayip bugün yapabilirim ama 4 gün kala çıkar mı bilmem daha iki gün önce kanda negatifti çünkü.Az kalmış benimde daha 6 salı gününe kadar cıktı cıktı çıkması zaten yok demektir
Ama kanım temiz çıktı şükür doktor grip başlangıcı dedi, şükür kan değerlerim iyiymiş.Kızlar yalnız acayipp hasta oldum öyle böyle değil. Kesin enfeksiyon oluştu kanımda dedim. Heryerime iğne batıyor sırtım bacaklarım tüm vücut ağrıyor dokununca bile ağrıyor düşünün. Grip cabası. Basım çok ağrıyor dış etlerim sızlıyor daha ne olsun ilaç kullanmıyorum her ihtimale karşı
Ben de öyle adetime 4 gün kaldı benim de.. 4 gün sonra
Ben de dayanamayip bugün yapabilirim ama 4 gün kala çıkar mı bilmem daha iki gün önce kanda negatifti çünkü.
Yinede bi test yapin 4 gün kala çıkabilir çünkü bende çıkar en azindan çok geçmiş olsun bebiş olmasada üzme kendini elbet gelir zamanindaAma kanım temiz çıktı şükür doktor grip başlangıcı dedi, şükür kan değerlerim iyiymiş.
Çok sağol kesinlikle uzulmememiz lazım.. herşeyin bir vakti saati var. Hepimize sabır diliyorum.Yinede bi test yapin 4 gün kala çıkabilir çünkü bende çıkar en azindan çok geçmiş olsun bebiş olmasada üzme kendini elbet gelir zamaninda
Valla benim çıkmadı belki de bende bebek yoktur. 6 gün kala kan negatif. Bugün tekrar idrar denicem. Bir sürü param gitti testlere sabırsızlığımızdannnAyy bende çok sabirsizim inşallah hepimizinki çıkar bu erken gebelik bir hafta önden çıkartmaz dimi
Canım sen erken gebelik testimi yapıyorsun yoksa kaset testmi bize atarsın testini bendemi yapasam sekiz gün varya ama benimki çıkmaz varsa testimi boşa harcamak istemiyorum inşallah cikar Allah'ımValla benim çıkmadı belki de bende bebek yoktur. 6 gün kala kan negatif. Bugün tekrar idrar denicem. Bir sürü param gitti testlere sabırsızlığımızdannn
Artımed gebelik testi . Erken falan yazmıyor üstündeCanım sen erken gebelik testimi yapıyorsun yoksa kaset testmi bize atarsın testini bendemi yapasam sekiz gün varya ama benimki çıkmaz varsa testimi boşa harcamak istemiyorum inşallah cikar Allah'ım
Herşeyi geçtim kanda bile negatif daha ne diyim adeti beklemekten başka çare yokCanım sen erken gebelik testimi yapıyorsun yoksa kaset testmi bize atarsın testini bendemi yapasam sekiz gün varya ama benimki çıkmaz varsa testimi boşa harcamak istemiyorum inşallah cikar Allah'ım
Aynen onu soyleyecektim ama umudunu kırmak istemedim senin ne gibi belirtin var inşallah belki geç döllenmedirHerşeyi geçtim kanda bile negatif daha ne diyim adeti beklemekten başka çare yok
Canim 31aralik adet günün mu. seninde öyleyse aynı günu bekliyoruz:) benim yumurtlama haftam bittiğinde göğüslerim aşırı sizlayio ağrıyordu uçları da,ama şuan adete 1 hafta kaldı hiç bı belirti yok sadece adet sancilari beli ağrısı kaşık batması var umudum yok gibi bide bu ay yumurta geliştirici kullanmışımAslında kameram kötü çünkü şuan baya görüyor gibiyim bilemedim yarim sabah tekrarlarım bu test 5 hcgden somra algiliyor lütfen bosuna erken gebelike para vermeyin dennedi onaylandi
Beklemekten başka caremiz yokArtımed gebelik testi . Erken falan yazmıyor üstünde
Benim de 4 gün kaldı kasıklarımda ilginc bi huzursuzluk var dün gece erken gebelik yaptım sanki cizgimsi bişe cıktı ama 0.2 cıktı carsamba günğ beta.. umutlanmak da istemiyorum. Kafamdan atmıştım aslındaBen de öyle adetime 4 gün kaldı benim de.. 4 gün sonra
Ben de dayanamayip bugün yapabilirim ama 4 gün kala çıkar mı bilmem daha iki gün önce kanda negatifti çünkü.
Benim de 4 gün kaldı kasıklarımda ilginc bi huzursuzluk var dün gece erken gebelik yaptım sanki cizgimsi bişe cıktı ama 0.2 cıktı carsamba günğ beta.. umutlanmak da istemiyorum. Kafamdan atmıştım aslında
Normalde döllenme bile olsa yumurtlama üzerinden 8 gün geçti aslında yine de erken bı dönem. Doktor öyle dedi. Varsada kanda çıkmayabilir dediAynen onu soyleyecektim ama umudunu kırmak istemedim senin ne gibi belirtin var inşallah belki geç döllenmedir