- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.684
- Konu Sahibi Aysegul6712
- #1.501
Canım sen ne yaptın keseyi gördün mü durumun nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen ne yaptın keseyi gördün mü durumun nasıl
Gördüm kalp atışını da duyduk çok şükür Allahım isteyen herkese nasip etsin :) 6+2 oldukCanım sen ne yaptın keseyi gördün mü durumun nasıl
Amin inşallah senin adına çok sevindim canım kendine çok dikkat et Allah herkese nasip etsin bize burdan zamani gelince cinsiyeti yaz çok merak ederimGördüm kalp atışını da duyduk çok şükür Allahım isteyen herkese nasip etsin :) 6+2 olduk
İnşallah canım yazarımAmin inşallah senin adına çok sevindim canım kendine çok dikkat et Allah herkese nasip etsin bize burdan zamani gelince cinsiyeti yaz çok merak ederim
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinİnşallah canım yazarım
Canım nasilsin nasıl gidiyor hamilelikGördüm kalp atışını da duyduk çok şükür Allahım isteyen herkese nasip etsin :) 6+2 olduk
Canım bulantılarım vardı kötüydüm ama ilaç alalı iyiyim dünden beri , halsizlik var bide. Doktora tekrar gitmedim 3 hafta sonra gel demişti 9.haftamda gideceğimCanım nasilsin nasıl gidiyor hamilelik
Merhaba, bunu yazdığınız da hamilemiydiniz acaba?Ben de sizinle bekliyorum benim regl günüm pazar günü… Bu ay çok çok farklı şeyler hissettim boşa olmadığına inanmak istiyorum çünkü bel ağrısı kasık ağrısı kasık batması göğüs ucumda karıncalanma hepsini hissediyorum yumurtlama günlerimden itibaren
30 Kasımda son adetimi oldum. Aralık ayının 14ünde yumurtlama günümdü. Eşimle ayın 12si ve 14ünde korunmasız ilişkiye girdik. Hatta dün akşam kasık ağrısı yaşadım adet sancısı gibiydi. Ve 4-5 gündür göğüslerim çok şişler. Normalde adet belirtilerim de böyle olur ayırt edemiyorum... Olursa ilk gebeliğim olacak inşallah... Ne zaman öğrenebilirim en erken :)