canım bakıldı testler elimde şimdi çıkarmaya üşendim ama doktor çok iyi dedi onlarada ya eşimle ilgilide bi sorun yok benimde rahim filmi çekilmedi yani bi bakılmadık o kaldısevilim cnm ya bu sorduğun şeyleri aynısını bende düşünüyorum ama gündoğmadanın dediği doğru...benim aklıma tüpler geliyo bilmiyorum tüplerime bakılmadı benim, bu ayda klomen kullanıcam olmazsa eğer tüplerime bakılacak eşlerinizin sperm testleri nasıl çıktı...benim eşimin 250 milyon çıktı %51 ileriye doğru hareketliymiş yani 125 milyon civarı hareketli sperm varmış...ben tüplerimin tıkalı olduğunu düşünmeye başladım...eminim hamile olmadığıma ne bieyim öyle hissediyorum hiçbir belrtide yok zaten....bari adet olsamda klomene başlasam...
ewt hayatım bi o ay klomen kullanmadım ondan önceki üç ay kullandım doktor bakınca daha etkisi var yumurtalıklarında dedi ve bu ay yumurtladığım için klomensiz iğne vurdu işte tatlım bilmiyorum bi doltora gittim klomene başlattı hiç gel iğne yapcam filan demedi sonra bunları sizden öğrendim sonra doktor değiştirdim oda bu ay iğne yaptı işte canımsevilim sonucta ilac kullanmadan mi iki yumurtan oldu?
ewet ya bende korkuyorum ama biryerde okudum jinekolojik muayene olabiliyorsanız rahim filmide çektirebilirsiniz diyor yani ona dayanıyorsanız bunada dayınırsınız diyorbide şu manyak rahim fiminden çook tırsıyorum....
ewt hayatım bi o ay klomen kullanmadım ondan önceki üç ay kullandım doktor bakınca daha etkisi var yumurtalıklarında dedi ve bu ay yumurtladığım için klomensiz iğne vurdu işte tatlım bilmiyorum bi doltora gittim klomene başlattı hiç gel iğne yapcam filan demedi sonra bunları sizden öğrendim sonra doktor değiştirdim oda bu ay iğne yaptı işte canım
gündoğmadan yazarda okudum ben biyerde adet bittiği gün yada öteki gün ama hamile olmadığınızdan kesin emin olun diyorhaklısım cnm banada aslında dedi doktorum yani istersen hemen çeelim filmi dedi yada 2 ay daha deneyelim klomeni dedi açıkçası ben korktuğum için klomeni tercih ettim...bu ay çektirsemmi acaba???bide cnm rahim filmi için özel bir gün varmı mesela adetliyken yada adetten sonra sen ne zaman çektirdin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?