ben neden yokum listede 23 aralık benim 4 aydır deniyoruz...nasip..
superisi canım sen gitmişmiydin daha önce doktora muhtemelen testlerini yapacaktır bir anormallik varmı diye
tatlım ben kanda gebelik baktırdım negatif o yüzden ilacı içtikten sonra doktora gidicem büyük ihtimalle ozaman herşey belli olacak canımm
bety tatlım daha dün üye oldum ögrenecez ne yapalım kusura bakma yanlış anlaşılma olduysa.ben çocuk muzurlugunda sormuştum oysaki..
kıslar merhaba hepınızın gecmıs bayramı mubarek olsun yenı gırebıldım malum bayram tatılı sımdıde ısler yogun ogrencı kayıtları var af cıktıya yogun oluyorum benı sılmıssınız zaten lısteden ıyıde olmus bended bısı yook herzmankı gıbı ısnır oluyorum artık adetlerımde duzensızlestı ya herzman guunde olna ben sımdı her ay en azından 6 gun gerı atıyo olmıcak heralde benım cocugum hersey normal gorunuyo ama olmuyo bı tek rahım fılmı cektırmedım bu ayda kecıboynuzu pekmezı yıyorum baklaım hıc umıdım klamdı ama neyse benıde ocak 11 e yazarsanız sevınırım belkı bı ıhtımal rabbım tum ısteyen herkeze versın ınsallah arkadaslar hepımızın duasını duysun kabul etsn ıns.:Saruboceq:
cnm bu ne ilacı tam olarak....bilgi verirmisin??
ah canlarım ah benimde çok az oldu ama benim korkmamın nedeni var ah adetim düzenli olsa inanın hiç korkmayacağım ama olmayacak da demiyorum ama içimde bi korku var itiraf edeyim ki nolur kızmayın bak benim geçerli sebebim var endişelenmekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?