nesli cnm senin bölümün ne güzel sanatlar yazmışsın da meak ettim....
valla 5 tane hamiş var napıyorlar ne ediyorlar nasıl geçiyor hamilelikleri hiç bi bilgimiz yok haber yok değilmi arkadaşlar:uhm:
birkerede benim 6 gün gecikmişti hiç öyle olmazdı ağrım oldu doktora gittik ben kesin var diye düşünmüştüm adetim en fazla 1 gün gecikirdi ama yoktu doktor kendi kendine psikolojik yapmışşın dedi hamile kalmak isyediğin için dedi belki saçma gelebilir ama bütün hormonları beyin salgılıyor ya beyni adet olmak istemiyoruz diye baskı yapıyor ve adet gecikebiliyor tatlım
sağol canım benim aslında yazsalar onlarla avunsak öğrensek niye girmiyorlarki ben iyiyim canım kötü değilim fakat acayip duygular içindeyim bilmiyorum işte boşver kuzum bak bak gülüyorumsırnaşık şeyyok tatlım ya uğramaz oldular topice ama umarım iyi geçiyordur hamilelikleri sen nasıl oldun fıstığım
kendi geldi hayatım benimki doktor muayene etti yarın birgün gelir dedi dediği gibi oldu hastaneden ewe gelesiye oldumsırnaşık şeypeki sonra regl kendi kendinemi geldi yoksa doktor söktürücümü verdi merak ettim canımmm
sağol canım benim aslında yazsalar onlarla avunsak öğrensek niye girmiyorlarki ben iyiyim canım kötü değilim fakat acayip duygular içindeyim bilmiyorum işte boşver kuzum bak bak gülüyorumsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?