- 10 Mayıs 2008
- 174
- 1
- 116
canım benim periciğimmm
burda ne olursa olsun birlikteyiz moral bozacak hiçbişey olmamalı burda bizim için daha öncede demiştim bigün birimiz kötü hissedecek bi gün diğerimiz belki ama burada birileri hep umut dolu hep pozitif hep biirlikte olacak tatlımmmm
burası çok güzel gerçekten çooookkkk güzelll
hayırdır tatlım allah bozmasın mutluluğunu:1hug:ayyyyy çok mutluyum bu aralar :)
hayırdır tatlım allah bozmasın mutluluğunu:1hug:
yaaaa aşkolsun yapma öle neden kötü düşünüyosun bak sen umutlu olacaksın ki eşine destek olacaksın sana yakışmıyor ,biz kadınlar hep güçlü olmalıyız eşlerimize destek olmalıyız en azından umudun var olabilir diyekızlar ya çok umutsuzum moralim bozuk yine her ay umutlanıyordum ama bu ay iğne vurulduğum halde hiç umudum yok adetime 6 gün kaldı ama yooooooookkkkkkkkkkk yine biliyorum adet olacağım içime öyle doğuyor bayrama denk geldi doktorun dediği gibi olmadı birliktelik eşimle paylaştım bu gün ben adet olacağım diye biliyorum oda çok üzülüyo içim dayanmıyor ona çünkü biz paylaşıyoruz ama onlar içlerinde yaşıyorlar üzülme nasip aşkım diyor ama içimdeki fırtınalar kopuyor en iyi siz anlarsınız offfffffffffffff offffffffffffffff yoruldum usandım artıksenağlama
kızlar ya çok umutsuzum moralim bozuk yine her ay umutlanıyordum ama bu ay iğne vurulduğum halde hiç umudum yok adetime 6 gün kaldı ama yooooooookkkkkkkkkkk yine biliyorum adet olacağım içime öyle doğuyor bayrama denk geldi doktorun dediği gibi olmadı birliktelik eşimle paylaştım bu gün ben adet olacağım diye biliyorum oda çok üzülüyo içim dayanmıyor ona çünkü biz paylaşıyoruz ama onlar içlerinde yaşıyorlar üzülme nasip aşkım diyor ama içimdeki fırtınalar kopuyor en iyi siz anlarsınız offfffffffffffff offffffffffffffff yoruldum usandım artıksenağlama
18 ay oldu canım doktor hersey çok güzel normal diyor ama olmuyor iştesevilim, sen ne kadar zamandır bekliyordun bebeği tatlım ?
betycim nasıl hissediyorsun kendini varmı sence birsey ben önceki aylar daha umutluydum ama bu ay iğne olduğu halde hiç yok umudum niye bilmiyorum göğüslerimde şişme hassasiyet oluyodu son 3 aydır bu ay oda yok haftaya adet olmam gerek ama bi belirtim yok ilginç sen neler düşünüyosun ya sende iğne vuruldun ya o yüzden seni yakın görüp sana danışıyorum tatlım allah herkezle beraber ikimizede hayırlısını versin
ben yeni katıldım aranıza arkadaşlar..hamile kalmak için özel formüller yokmu?4 aydır olmuyor ilk hamileligim olcak olursa..dr gitmek için erkenmi?
maalesef kızlar sonucum negatif hamile değilim senağlama ama neden hala hastalanmadım anlamış değilim offfffffffbenneyaptımki
aslında buralardayım ama gönülsüzce ders çalışıyorum, vize sınavına giremediğim bir dersin şimdi kabak gibi tek başıma mazeret sınavına giricem, stresliydim zaten bi de periye üzüldüm, tatsızım şimdi biraz
ama geçer hepsi, hepimiz adına gelecek güzel günleri düşünüp avunuyorum:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?