fisfisfiskızlar sizce ben bu listenin neresinde yer alıyorum şimdi kafam karıştısırnaşık şey
kizlar benim nedense morelim cok bozuk dunden bu yana. bak sevilim bir de sana diyordum ovulasyon gunlerinde morel bozuklugu olmaz diye. yorulmusum galiba kizlar beklemekten sabretmekten. sanki ne yapsam bos(
hayatım sen beklemedesin insallah yarın hamişlere ekleneceksin emin ol senin kadar heyecanlıyız emin ol yanındayız canım
evet hayatım bende okudum ve duydum seninkide baya yüksek hadi insallah canım ya ya üzülme ama yoksada niye adet olmadın bak kaç gün geçti ya mantıklı düşününce var yani hadi büyük gün yarınkızlar bişey sorucam biryerde okudum kafama takıldı hamile kalınca ateş yüksek oluyormuş hemen bende ölçtüm ateşim 36.8 acaba hamilemiyim :CüvCüv:
ben yeni katıldım aranıza arkadaşlar..hamile kalmak için özel formüller yokmu?4 aydır olmuyor ilk hamileligim olcak olursa..dr gitmek için erkenmi?
hayatım öncellikle hoş geldin daha çok yeni sakın endişelenme tedavi için filan erken fakat düşünüyorsan genel kontrol amaçlı gitmek istersen git sana zararı olmaz ben korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra gittim kontrol oldum senin kararın yinedeben yeni katıldım aranıza arkadaşlar..hamile kalmak için özel formüller yokmu?4 aydır olmuyor ilk hamileligim olcak olursa..dr gitmek için erkenmi?
superisi eğer yarın o güzel haberi öğrenirsen ki insallah ilk aklına gelen ler biz olalım ve çok dua et tamammı hamilelerin istekleri duaları kabul olur derler ya tamammı hayatım
ben yeni katıldım aranıza arkadaşlar..hamile kalmak için özel formüller yokmu?4 aydır olmuyor ilk hamileligim olcak olursa..dr gitmek için erkenmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?