hemde nasıl sabırsızlanıyorum bir bilsen tatlım ama kendimi kötü sonada hazırlıyorum çünkü sonra büyük bir hüsran oluyor benim için.9 bitti bu ay 10 ayımız bakalım allahtan hayırlısını dilemekten başka çare yok siz nekadardır deniyorsunuz????
hayatım ewet ben iğne vuruldum gittim 15mm dedi iki gün sonra vuracağım dedi bakmadan vurdu dediğin gibi canımsevilim cok tesekkurler:))
gittigimde 14mmdi de ben de hesaplamaya calisiyorum:)) en az 18i:))
gittiginde 18i gorunce de bana bildirirsen sevinirim ya da galiba catlama ignesini vuruldun yanlis hatirlamiyorsam. aslinda tam gun anlamaktan cok ilgimi cekiyor gittikce bu tarz ayrintili bilgiler yoksa bir mm fark cok da onemli degil. size de oluyor mu kizlar boyle ayrintili bilme istegi??:))
işte canım bilinmiyo bende bu doktor diyene kadar yanlış hesaplıyormuşum iki üç gün geç yumurtluyormuşum ya doktorla takip et yada dediğin gibi test yap canımvalla benim tarihimde hiç belli değil 33 ile 37 gün arasında regl oluyorum avülasyon testi midir nedir sanırım onu kullanırım ocaktan sonra:) ama enteresan şekilde 2 kez regl min bittiğinin ertesi günü hamile kalmışım sanırım o tarihleride hep deneyeceğim?
hayatım sen beklemedesin insallah yarın hamişlere ekleneceksin emin ol senin kadar heyecanlıyız emin ol yanındayız canımfisfisfiskızlar sizce ben bu listenin neresinde yer alıyorum şimdi kafam karıştısırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?