Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım biz okuyoruz bak sayfalara sırayladelirecem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerede yazdıklarım..
günaydın arkadaşlar geceden bu yana kimse girmemiş gününüzün güzel geçmesi dileğiyle superisiiiii canım hadi bu gün büyük gün haberini bekliyoruz hayatım bekletme bizi
su perisi hadi canım güzel haberler ver bize ben hafta sonu test yaptım tek çizgi malesef hala bekliyorum nedir bu düzensizlikten çektiğim
canım senin kaç gün geçtiKızlar benden de henüz pozitif bir şey yok... 3 gün daha geçmesini bekliyorum.Düzensizlik olabilir.
maalesef kızlar sonucum negatif hamile değilim senağlama ama neden hala hastalanmadım anlamış değilim offfffffffbenneyaptımki
ben kendimi çok alıştırmıştım ama:1no2:
iyi de kuzuş peki niye bu kadar uzadı ki
hem doktoruna sormadın mı daha???
ufff:1shok:
canım telefonla öğrendim sonucu gittiğim benim doktorum değildi benimki avrupa yakasında anadolu yakasında iyi bir doktor bulmak istiyorum
canım beta HCG baktırdın bugun değil mi?
adet düzensizliği mi var sende?
bu kadar gecikme normal değil.
en kısa zaman da bir doktora başvur ve araştır bunu.
hakkımdz hayırlısı olsun canım...
evet canım beta HCG ya bakıldı.adetlerim çok düzenliydi hep aynı tarihte oluyordum takii bu aya kadar iyi bir doktor bulup gitmek istiyorum bakalım hayırlısı eskiden adet oldum diye üzülüyordum şimdi onada üzülemiyorum artıkkk