kıslarr.....slm.....geldim sonunda evime....valla tatil süper geldi o kadar yoğun iş temposundan sonra.....bursaya gittim istanbula gittim güzel bir tatil geçirdim bu arada yazdıklarınızın hepsinide okudum artık sık sık konuşuruz...
superisi tatlım inş hamilesindir de hemen yazarım seni listeye bu arada arkadaşlar günü 2 gün falan geçenleri silicem listeden sizce....yani beklemede olanlar kalsın ne dersiniz??
inşallah cnm pazartei o güzel haberi alıcaz hiç belirti varmı vücudunda?? göğüslerin falan acıyomu.....
evet canım göğüslerin ağrı ve sızı var bazende belime ağrılar giriyor arada bir sağ bir sol kasığıma sancılar giriyor okadar sence bu nelerin belirtileri????fisfisfis
oy oy oyyy listede biri daha mı terfi ediyo yoksaaaaaaaa
bencede sil cnm insanlar ismini yazdırıyor ve bidaha ugramıyor.böyle tek tek peşine düşmekde zor oluyo sil sen beklemede olanları yaz...kıslarr.....slm.....geldim sonunda evime....valla tatil süper geldi o kadar yoğun iş temposundan sonra.....bursaya gittim istanbula gittim güzel bir tatil geçirdim bu arada yazdıklarınızın hepsinide okudum artık sık sık konuşuruz...
superisi tatlım inş hamilesindir de hemen yazarım seni listeye bu arada arkadaşlar günü 2 gün falan geçenleri silicem listeden sizce....yani beklemede olanlar kalsın ne dersiniz??
evet canım göğüslerin ağrı ve sızı var bazende belime ağrılar giriyor arada bir sağ bir sol kasığıma sancılar giriyor okadar sence bu nelerin belirtileri????fisfisfis
aa bizde uzulme diyorduk lekelenmen basladiginda!! cok sevindim tatlim gelmemis kirmizilar gelmedigi surece hamilelik umudu vardir kese gorunmemistir daha:)) Insallah hadi guzel haberlerle senledirirsin burayi.
peki doktor rahim duvarin kalinlasmis gb bir sey demedi mi?
betty hosgeldin ozledik seni. senin durumlar nasil, geri sayimda kacinci gundeyiz??
kızlar hepinize iyi geceler ben kaçıyorum artık uykum geldi görüşürz
canım doktor öyle bişey demedi sadece bişey görünmüyor gebelikle ilgili dedi ama bazen gözükmüyor kan tahlilini yaptır sonuç çıksın ondan sonra konuşalım dedi belkide geç döllenme olduysa belkide ondandır umarım hamişimdir:CüvCüv:
hayirlisi tatlim,sabirsizsindir simdi ama az kaldi pazartesine; ne zamandir deniyordunuz?
aa bizde uzulme diyorduk lekelenmen basladiginda!! cok sevindim tatlim gelmemis kirmizilar gelmedigi surece hamilelik umudu vardir kese gorunmemistir daha:)) Insallah hadi guzel haberlerle senledirirsin burayi.
peki doktor rahim duvarin kalinlasmis gb bir sey demedi mi?
betty hosgeldin ozledik seni. senin durumlar nasil, geri sayimda kacinci gundeyiz??
kızlar herkeze günaydın beetyyyyyyyyy cim hoş geldin özledik valla oh bol bol dinlendin iyi oldu senin için tatlım superisi umut vermek istemem ama içimden hamile gibisin gibi geliyo insallah vardır canım hadi dayan bir gün daha sen ne yaptın ceylancım keyifler nasıl aksam yine geç geldim o yüzden giremedim hadi öpüyorum hepinizi uyanında görüşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?