bettycim hamilelikte kabızlık çok olurmuş haaaaaaaaaaa.bilmem anlatabildim mi?inşallaaaaaaaaaaaah yarabbim cümlemize..a.s.
yumurtlayıp yumurtlamadığınızı nerden anlıyosunuz.merak ettim yardımcı olursanınız sevinirim.
bu arada ateşinizi ölçmek için hangi tür ısıölçer kullanıyorsunuz.civalı olanları mı?şaffaf küçük?
kızlar bendende güsel haber yok bu ay az önce adet oldum senağlama Allahım daha çok bekletmesin beni ve kimseyi en kısa zamanda herkes yavrusuna kavuşsun:Saruboceq:
senacım hoşgeldin canım moraller nasıl bakıymmm
yumurtlayıp yumurtlamadığınızı nerden anlıyosunuz.merak ettim yardımcı olursanınız sevinirim.
bettycim nekadar sabırlısın ve iyi niyetlisin herkese tek tek cevap yazıyosun yaa .allah gönlüne göre versin.
saol cnm ya napiim bu durumlarda birbirimize yardımcı olmamız destek olmamız gerektiğini düşünüyorum elimden geldiği kadarıyla cevaplamaya çalışıyorum çünkü soruların cevapsız kalması kötü bi duygu bilirim....insan kendini yanlız hisseder....normaldede çok anaç bir yapım var kendi yaşantımdada elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım insanlara.....ayrıca sadece ben değilim sende dahil birçoğumuz destek oluyoruz birbirimize....:1hug:
birtanem nasıl olsun işte iyi olmaya çalışıyorum.şu anda çalışmalar sürüyor ama cumartesi memlekete gidiyoz orada nasıl olacak bakalım yaaaaa.işimiz zor vallahi.sen nasılsın gülüm ne durumdasına.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?