sağol canım ya gerçekten senin meajlarını okurken rahatlıyorum bursadanmışsın merak ettim doktorun kim ben belki doktorumu değiştire bilirm kızıyorum artık 1 senedir hamile kalmaya çalışıyorum sorun yok olacak stres yapma diyor ama ben bir an önce olsun istiyorum çünkü yaşım geçiyor görüşürüz
kızlarrr yaaa.......senağlama moralim çok bozuk benim her adet dönemimden 10-12 gün önce karnım ağrır sinyal verirdi ve ben adet olacağımı anlardım.....ve bugünde ağrımaya başladı yani ben bu ay kesin adet olucam yaa....:çok üzgünüm: çokmu kendimi kaptırdım acaba bu ay doktora gittim diye ümitlendim.....bu ayda hamile kalamıyacam biliyorum.....çok mutsuzum şu anda.....senağlama
slm canlarım size bişi sorcam adet günüme daha 2 hafta var ama bugün karnım ve belim ağrımaya başladı bi fikri olan var mıııı:sm_confused:
kızlarrr yaaa.......senağlama moralim çok bozuk benim her adet dönemimden 10-12 gün önce karnım ağrır sinyal verirdi ve ben adet olacağımı anlardım.....ve bugünde ağrımaya başladı yani ben bu ay kesin adet olucam yaa....:çok üzgünüm: çokmu kendimi kaptırdım acaba bu ay doktora gittim diye ümitlendim.....bu ayda hamile kalamıyacam biliyorum.....çok mutsuzum şu anda.....senağlama
bettycim az bi saniye sakin ol bakalım canım ya dur öyle hemen moral bozmak yok niye sıkıyosun bakıym canını daha gününe çok var hem hamilelik ve regl belirtileri birbirine benzermiş canım şimdiden moral bozmak yok bozulacaksa moralin vakti geldiğinde ki inşallah gelmezde hamişsindir o zaman 1 güncük bozabilirsin bak izin verdim sana adet olursan 1 güncük o kadar ama şimdi değil ona göre kızarım bak
sevilim tatlım noldu neden moralin bozuldu ben tüm gün temizlikle uğraştım ancak bitti işler canım anlat bakalım fıstığım
yaa kızlar çok saolun hepiniz bi ağlıyorum bi gülüyorum manikdepresif oldum valla...inşalah dediğiniz gibidir ama bu kadar tesadüf olamaz her ay böyle oluyo....
sevilim canım bak gerçekten çok şanslıymışsın canım allahtan son anda bulmuşsun inşallah ayın sonundada şans böyle güler sana yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?