inşallah sevilcim inşallah canım sen bu ay ilk kezmi kullandın ilaç bende önümüzdeki ay kullanacam ya merak ediyorum neler gelecek başıma iğne çok acıtıyomu of bana da verir şimdi iğne önümüzdeki ay da ben senin gibi olacam koşturacam bak gör
mrb 2yıldır deniyoruz ama olmadı tesadüfen hamile oldugumu ögrendim ama ögrendikten 5gün sonrada düşürdüm cok üzüntü yaşadım ama tekrar deniyoruz ama şimdilik bişey yokcanım benim adetim 19 ekim bakalım ne olucak hadi hayırlısı
mrb 2yıldır deniyoruz ama olmadı tesadüfen hamile oldugumu ögrendim ama ögrendikten 5gün sonrada düşürdüm cok üzüntü yaşadım ama tekrar deniyoruz ama şimdilik bişey yok
kizlar ben biraz once esime bagirdim cagirdim, oh be rahatladim. tavsiye etmiyorum ama iyi gelio walla laelaelaelaelae pek de sakin bir insanimdir normalde acaba asabi olmak daha mi yarali bu hamile kalamama stresine-tatlicadiarzu-
evet evet rahat hissediyorum cunku kendimi:lepi:
arkadaşlar ben bu aydan hiç ümitli değilim
eskiden adetim çok düzenliydi 3 aydır korunmayı bıraktık ve adetim çok düzensizleşti kısmet bakalım ne olacak beklemek çok zor
mrb arkadaşlar bnde aranıza yeni katıldım.
bizde 1 senedir bebek arıyoruz yni doktora gitmeye başladım bakalım daha testlermi adet günüm gelince yaptırcam.
ALLAH hepimize bu duyguyu yaşatır inş. ama aramak gerçekten çok zormuş.
ALLAH kimseye aratmasın. bizleri de sevndirsin inş.
canım umtsuzluğa kapılmak yok hepimiz birer birer hamile kalacağız Allah'ın izniylekızlar bendende güsel haber yok bu ay az önce adet oldum senağlama Allahım daha çok bekletmesin beni ve kimseyi en kısa zamanda herkes yavrusuna kavuşsun:Saruboceq:
trapper canım doktorunun bu önerisi bana gerçekten saçma geldi canım yani hsg çekilmeden neye göre aşılama yapmayı düşünüyor acaba sonuçta bi sürü ilaç kullanacaksın onu boşver en önemlisi ümitleneceksin aşılama olduğu için ihtimal artıyo diye .yani 1 ihtimalde olsa ki öyle değildir umarım tıkanıklık varsa onca emek onca ümit boşa mı gidecek yani bence doktorun yanlış yol izliyo canımgerçi onlar daha iyi bilirler ama benim öğretmen kafam bu kadar çalışıyo bu konulara:)
gündoğmadan canım yanlış anlaşıldıysam özür dilerim ben forumda okuduklarımdan bildiğim kadarıyla tabiki kendi kafam göre yorum yaptım ama tabiki o da denenebilir kişinin isteğine göre
kizlar simdi geriye dondum tekrar okudum; traper arkadasimizin durumunda spermde hareket sorunu varmis tahminimce ondan doktor asilama diyor direk. rahim filmi olmadan yani. cunku ikisinde de bir sorun olmasinin ihtimali az diye dusunuyor doktoru muhtemelen. trapper ben ayni durumda olsam rahim filmi cekilmeden bir iki kez denerdim asilamayi.gerci rahim filmi cektirdim ben traper hic korkma gerekirse de cektir, bu forumda kadinlar birbirini cok korkutuyor bu rahim filmi konusunda digitalli makina kullanan yeri secmelisin boylelikle daha rahat geciyormus gercekten de benimkisi yeni sistemdi, digitalli yani ve basinda bir dakika disinda canim hic yanmadi.kizlar tum bildiklerimi doktum ortaya bu gece:))) umarim anlasilir yazmisimdir:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?