Insallah canimmmm insan istiyorr da iste her seyin bi zamani nasibi varKonuyu takipteyim. İnşallah Rabbim hepimize anne olmayı nasip eder ben de o kadar çok istiyorum ki. Adet olmayı bekliyorum. Adet olunca klomene başlayacağım.İnşallah olur.
Adetlerin duzenlimi canimMerhaba. Bende bebek istiyorum 1 senedir. Pkos hastasıyım. İlaç tedavisine başlıycam. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Gunde 4 tane cok icmissn canm yaa banada vermisti sabah aksam bi tane ama yanetki yapti goz agrisi bulanikligi falan biraktimBiraktım canım zaten iki ay sabah 2 aksam 2 ve baska ilaclarda vermişti klomen zaten kist yapıyomus heralde
Hayır canım düzenli değil. En son Aralık ayında adet görmüştüm. Bide şimdi yeni gördüm.Adetlerin duzenlimi canim
Bende pco var ama adetlerim duzenli cok sukur en kisa zamanda doktora git cnm birde c life macun var onuda deneyebilirsnHayır canım düzenli değil. En son Aralık ayında adet görmüştüm. Bide şimdi yeni gördüm.
Aynen doktor cok onemli iyi arastir cnm hangi sehirdesnİlk gittim doktor vermişti canım bana öle bide yanına fitıl ve gunde 6 daha bi ilac daha vermişti catlatma ignesinden sonrada enox die bi igne vermistı göbekten yapıyordum kan sulandırıcı ama sonrakı doktor bukadar cok fazl hic gerek yoktu yanlıs tedavi izlenmiş dediiki ay cöp oldu
Gittim canım. İlaç verdi. Adet bittikten sonra başlayacağım.Bende pco var ama adetlerim duzenli cok sukur en kisa zamanda doktora git cnm birde c life macun var onuda deneyebilirsn
Rabbim sifa versin ve hayirlisiyla evlat versn ins hepimizeGittim canım. İlaç verdi. Adet bittikten sonra başlayacağım.
Anladm cnm insallah gonlune gore bulursunİstanbuldayım canım ilk doktoruma tavsiye üzerine gittim ama hic memnun kalmadım
Evlenmeden önce yaptırmış laborant kendisi. Ama yine de virüs bitene kadar gebelik olmazsa tekrar yaptıracazAmin insallah canimmm esinde tahlil yaptirdimi bnde ins haftaya doktora gidicm
Anladmm cnm Rabbim gonlumuze gore versin insEvlenmeden önce yaptırmış laborant kendisi. Ama yine de virüs bitene kadar gebelik olmazsa tekrar yaptıracaz
Amin canımRabbim sifa versin ve hayirlisiyla evlat versn ins hepimize
Ben de pcosumMerhaba. Bende bebek istiyorum 1 senedir. Pkos hastasıyım. İlaç tedavisine başlıycam. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Evet o kadar çok istiyorum ki galiba bu da bir imtihan ama insan üzülüyor işte. Benden sonra evlenenlerin oldu sürekli soruyorlar ne zaman çocuk diye. Bu daha fazla üzüyor. Rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün kardeşim. Herkes için dua ediyorum. İnşallah bizim de sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olsunInsallah canimmmm insan istiyorr da iste her seyin bi zamani nasibi var
Geçmiş olsun canım. Ben adet bitmesini bekliyorum. Hangi ilacı verdi acabaBen de pcosumdoktora gittim geçen gün doğal yollarla olmaz dedi. İlaca başlayacağım. Siz ne zaman başlayacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?