Amin inşallahAnladmm cnm Rabbim gonlumuze gore versin ins
Belki yerleşme kanamasidirAminn inş cümlemizin canım ama benım bu ayda olmadı heralde az önce lekelenmem oldu adet oldum heralde daha 1 hafta vardı
Doktor klomen vermişti ama eczanede ondan kalmamış onunla eş değer başka bir ilaç verdi yarın ismini yazayımGeçmiş olsun canım. Ben adet bitmesini bekliyorum. Hangi ilacı verdi acaba
Femara olabilirmi?Doktor klomen vermişti ama eczanede ondan kalmamış onunla eş değer başka bir ilaç verdi yarın ismini yazayım
Claricide diye bir ilaçFemara olabilirmi?
İlacın içeriğini şimdi okudum da galiba yanlış verdiler eczaneye gittim ve değiştirdiler klomen verdi. O gün gittiğimde ellerinde yoktu bir diğer ilaçla karıştırmış.Femara olabilirmi?
Aynen canimmm cok degisik hissediyor insan onlarin nasil oluyor falan gibi ne diyeym Rabbim bizede nasip etsn ins10 aydır istiyoruz 11 aylık evliyim zaten. Olmadı testler tahliller benim de eşimin de temiz. Rahim filmi çektirmedim sadece.
Etrafımda herkes hamile. Garip hisediyorum.
Hosgeldin canim cikolata kisti adetle atilabiliyor bazen doktora gittnmiMerhaba 1 yıllık evliyim 1 ay önce karar verdik hadi inşallahçikolata kisti var bende çok kolay olmayabilir ama nasip
Insalalh canim yaaaHafif pco bişey değil canım. Temmuz 1 evlilik yıldönümümüz nasipse 1.yılımız inşallah güzel bir hediye veririm eşime
Hmm anladım canım. Bende klomenin yan ürünü femara ilacı kullanmıştım. Ama faydasını göremedim. İnşallah siz faydasını görürsünüz. Güzel haberler verin inşallahİlacın içeriğini şimdi okudum da galiba yanlış verdiler eczaneye gittim ve değiştirdiler klomen verdi. O gün gittiğimde ellerinde yoktu bir diğer ilaçla karıştırmış.
Dogal yollarla olabilir nasil olmaz pco olduguni bile bilmeden bi suru hamile kalan var bi doktor demistiki pco 3 e ayrilir. 1.kendiliginden gebe kalir 2.basit yontemlerler gebe kalir yumurta takibi ilac gibi. 3.tup bebek gibi yontemlerle gebe kalirBen de pcosumdoktora gittim geçen gün doğal yollarla olmaz dedi. İlaca başlayacağım. Siz ne zaman başlayacaksınız.
İnşallah Rabb'im hepimize nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasınDogal yollarla olabilir nasil olmaz pco olduguni bile bilmeden bi suru hamile kalan var bi doktor demistiki pco 3 e ayrilir. 1.kendiliginden gebe kalir 2.basit yontemlerler gebe kalir yumurta takibi ilac gibi. 3.tup bebek gibi yontemlerle gebe kalir
Yani dogal yollarla olmaz diye bisey yok her sey nasip Rabbimin ol demesine bagli sadece
İnşallah canım Rabbim hepimize nasip etsin anneliğiHmm anladım canım. Bende klomenin yan ürünü femara ilacı kullanmıştım. Ama faydasını göremedim. İnşallah siz faydasını görürsünüz. Güzel haberler verin inşallah
Benim bat bugün yani 5 Haziran.Kizlar bat tarihlerini yazin takip edelim insallah benim 28 haziran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?