Amin İnşaALLAHBu da bi imtihan iste canim Rabbim sabir versin hepimize ve hayirli evlatlar versin ins
Amin canim ins yeniymissn daha zamana birak ins olur hayirlisiylaa ama yumurtlama testleri gercekten onemli
8 yillik evliyim deseydin 1 yil daha bekleyemem deseydin yasinuz tutuyorsa 1 yil.beklemek anlamsz8 yıllık evliyim 7 aydır denıyoruz olmuo 2 kere klomen ve catlatma ignesi oldum ama olmadı eşimdede bendede hic bir sıkıntı cıkmadı s 2 hafta önce doktorumu degistırdım oda 1 yıl dolmadan tedavı önermıyorum 1 yıl dolduktan sonra gel bı sıkıntı yok olur dedi beklıyorum bugın erken gebelık testı yaptım sonuc hüsran
Acaba ne yapmak gerekıo doktor ne dedıyse yaptım butun tahlıller fln ama şükür sıkıntı cıkmadı doktoru degistırınce yeni doktorumda 1 yılı doldurmadan gelme klomenden dolayı 3cm kist olusmus dedi ama ilac fln vermedi acaba tekrar baska doktoramı gitsem
rabbim en kısa zamanda hepimize nasip eder inşallah. beklemek çok sabırsızca olsa da sıkılsak da yapacak birşey yok :)Merhabaaa
BENde 11 aylık evliyim 10 aydır korunmuyorum doktora gittim hiçbir sorun yok zamanını bekliyorum eşimde aynı şekilde gitti doktora hiçbir problem yok nasip demekki zamanı var
Kizlarrrr merhaba 1 yildir evliyimmm cocuk istiyoruz olmuyorrr siz ne kadarlik evlisiniz doktora gittiniz mi nasil tedavi surecleri gecirdiniz hepsini burda konuşalim tartisalim derdimize care arayalim.
İnşAllah canım bende sorun yok ama artık ne yapılabilirse yapılsınBende haftaa cuma gidicem ins cnm tedavi sureclerimi paylasabiliriz
Rahim filmi cektirdinmi cnmİnşAllah canım bende sorun yok ama artık ne yapılabilirse yapılsın
Amim canim insallahhhh guzel haberlerini aliriz buradan takipleselim4 yıllık evliyim. 3 aydır istiyorum bu ay 7 gün kaldı Reglime. İstemeden önce tüm kontrollerimi yaptım bi sıkıntı yoktu. Folik aside de başladım.
Henüz eşim kontrolden geçmedi bu ayda olmazsa onada randevu almayı düşünüyoruz.
İnşallah rabbim herkese gönlünüzce verir. Sağlıklı evlatlar nasip eder
Aynen canim insallahhh gerek kalmaz hayirlsiyla olurevet bu ay da bi sonuç alamazsam hormon tahlilleri için yine de bir doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı
Klomeni birak o zmn nasi kist olusmis fazlami kullandn canimmAcaba ne yapmak gerekıo doktor ne dedıyse yaptım butun tahlıller fln ama şükür sıkıntı cıkmadı doktoru degistırınce yeni doktorumda 1 yılı doldurmadan gelme klomenden dolayı 3cm kist olusmus dedi ama ilac fln vermedi acaba tekrar baska doktoramı gitsem
Ayniiiiymisiz canimmmm bizde 14 aylik evliyiz ben gittm onemli bi sorun yoktu hafif pco var dedi esimi goturcem insMerhabaaa
BENde 11 aylık evliyim 10 aydır korunmuyorum doktora gittim hiçbir sorun yok zamanını bekliyorum eşimde aynı şekilde gitti doktora hiçbir problem yok nasip demekki zamanı var
Amin canimmmm Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla versin insssrabbim en kısa zamanda hepimize nasip eder inşallah. beklemek çok sabırsızca olsa da sıkılsak da yapacak birşey yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?