Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak isteyenler bu başlık altında toplanalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tubaasare

Hasbunallâhu ve ni'mel vekîl💕
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2019
1.979
3.341
83
Kizlarrrr merhaba 1 yildir evliyimmm cocuk istiyoruz olmuyorrr siz ne kadarlik evlisiniz doktora gittiniz mi nasil tedavi surecleri gecirdiniz hepsini burda konuşalim tartisalim derdimize care arayalim.
Kizlar bat tarihlerinizi yazın takip edelim inşallah

Son düzenleme:
Kizlarrrr merhaba 1 yildir evliyimmm cocuk istiyoruz olmuyorrr siz ne kadarlik evlisiniz doktora gittiniz mi nasil tedavi surecleri gecirdiniz hepsini burda konuşalim tartisalim derdimize care arayalim.
Merhaba canım
Ben de 6aylık evliyim çok istiyoruz nasip olmadı bende hipo hipo hastasıyım fsh ıö çok düşük yumurtam var ama büyüyüp çatlamıyor iğne olmam lazım 1 kez oldum şubat ayında nasip olmadı sonra virüs çıktı doktora gitmedim açıkçası bu duruma çok üzülüyorum tedavi ye başlarsam iğneler için takip için doktora gitmem lazım bu yüzden de gidemiyorum

Merhaba bende 8 aylık evliyim 6 aydır deniyoruz şu an beklemedeyim bata 6 gün var. 5ay önce de Rahim filmi çektirdim sıkıntı yok klomen+ovitrelle aldım o ay da olmadı sonraki ay sadece klomen kullandım yine olmadı bende genel kontrol dışında doktora gitmeyi bıraktım kist falan oluyordu onun için gidiyorum. İnşallah Rabbim isteyen herkese kısmet eder

Rabbim sifani versin canim umitsizlige dusmemeliyiz birgun ins nasip olacak bende bu ay umutluydm baya adet oldm bugun

Amin insallah canimmm esinde tahlil yaptirdimi bnde ins haftaya doktora gidicm

Amin İnşaALLAH canım İnşaALLAH Rabbimiz en yakın zamanda bize nasip eder hayırlı kapılar açar

Amin insallah canimmm esinde tahlil yaptirdimi bnde ins haftaya doktora gidicm
Bende bu ay doktora gitmeyi çok istiyordum gidemedim virüsten dolayı gerçeği kaç ay oldu virüsten dolayı gidemiyorum ama bu ay kararlıuım nasip olursa gidicem İnşaALLAH

8 yıllık evliyim 7 aydır denıyoruz olmuo 2 kere klomen ve catlatma ignesi oldum ama olmadı eşimdede bendede hic bir sıkıntı cıkmadı s 2 hafta önce doktorumu degistırdım oda 1 yıl dolmadan tedavı önermıyorum 1 yıl dolduktan sonra gel bı sıkıntı yok olur dedi beklıyorum bugın erken gebelık testı yaptım sonuc hüsran

Bata kaç gün kala yaptınız? Hemen üzülmeyin idrara geçmemiştir belki hcg daha. Regl gelmeden ümidi kesmeyin.

1 hafta var adetime ama sankı bugun yumurtlamam oldu akıntım bugun geldi bu ay cok ümitlenmıştım sanki hamilelik belirtıleri yaşıyodum ama ümidım kırıldı siz kafanıza takmamaya calısın her ay hüsran olunca insanın piskolojiside bozuluyo

İnşaALLAH en yakın zamanda olur canım malesef bu erken yapılan testler çok üzüyor benimde çok oldu beklemek en mantıklısı aslına

Bekledikcede zaman gecmıo sankı Rabbım hayırlısıyla bizlerıde cok bekletmesın nasıp etsin inş en kısa zamanda

Amin İnşaALLAH Canım Rabbim cümlemize en yakın zamanda versin inşallah üzme kendini canım nasip Ben de adetim şimdi zamanı gelene kadar sabretmemiz lazım
Oyle cnm Rabbime teslim ettm kendimi ama cevremdede hep bi hamilelik haberleri aliyorum kendi adima uzuluyorm

8 yildir mi evlisin cnm o kadar yıl niye istemednz

Oyle cnm Rabbime teslim ettm kendimi ama cevremdede hep bi hamilelik haberleri aliyorum kendi adima uzuluyorm
Bende bu konuda çok üzülüyorum birde bazıları diyor işte şu kişi sizden sonra evlendi şimdi hamile bu cümle öyle üzüyor ki insan engel olamıyor her defasında diyorum böyle soranlara işte yada diyenler olunca üzülmicem ama olmuyor her safhasında yine çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…