• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak isteyenler bu başlık altında toplanalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazı sıkıntılardan dolayı kuzum bu 8 yılın zaten toplam 4 yılında anca beraberdık farklı sehirdelerdık derken sımdı istıyoruz olmuo oda😔

Acaba ne yapmak gerekıo doktor ne dedıyse yaptım butun tahlıller fln ama şükür sıkıntı cıkmadı doktoru degistırınce yeni doktorumda 1 yılı doldurmadan gelme klomenden dolayı 3cm kist olusmus dedi ama ilac fln vermedi acaba tekrar baska doktoramı gitsem

Merhaba Hanımlar , ilim ve bilim elbette oldukça önemli ama bir tanıdığım çok doktor doktor gezdi sonra bir hoca efendi ona demiş , 7 gün oruç tutarak orucu su ile aç ve 21 defa "El bari-ul Musavviru" oku çocuk olacak demiş olmuş. hanımlar ancak bu işlemi yapan arkadaşımın herhangi bir sağlık sorunu problemi yoktu. Varsa şayet tabiki de bilimsel yardım almanız daha akılcı bir yol olacaktır.Ama burada çok duygusal yazışmaları görünce bilgi vermeden geçmek istemedim.Selamlar herkese Allah tüm isteyenlere hayırlı , iyi huylu , iyi ahlaklı çocuklar nasip etsin.

8 yıllık evliyim 7 aydır denıyoruz olmuo 2 kere klomen ve catlatma ignesi oldum ama olmadı eşimdede bendede hic bir sıkıntı cıkmadı s 2 hafta önce doktorumu degistırdım oda 1 yıl dolmadan tedavı önermıyorum 1 yıl dolduktan sonra gel bı sıkıntı yok olur dedi beklıyorum bugın erken gebelık testı yaptım sonuc hüsran 😢😢
8 yillik evliyim deseydin 1 yil daha bekleyemem deseydin yasinuz tutuyorsa 1 yil.beklemek anlamsz

Acaba ne yapmak gerekıo doktor ne dedıyse yaptım butun tahlıller fln ama şükür sıkıntı cıkmadı doktoru degistırınce yeni doktorumda 1 yılı doldurmadan gelme klomenden dolayı 3cm kist olusmus dedi ama ilac fln vermedi acaba tekrar baska doktoramı gitsem

canım soğan kürüne başlasana sende 🥰iyi sonuç alan çok kişi var hem içinde kisti iltihapı falanda söker

Merhabaaa 🥰
BENde 11 aylık evliyim 10 aydır korunmuyorum doktora gittim hiçbir sorun yok zamanını bekliyorum eşimde aynı şekilde gitti doktora hiçbir problem yok nasip demekki zamanı var🥰

Merhabaaa 🥰
BENde 11 aylık evliyim 10 aydır korunmuyorum doktora gittim hiçbir sorun yok zamanını bekliyorum eşimde aynı şekilde gitti doktora hiçbir problem yok nasip demekki zamanı var🥰
rabbim en kısa zamanda hepimize nasip eder inşallah. beklemek çok sabırsızca olsa da sıkılsak da yapacak birşey yok :)

Kizlarrrr merhaba 1 yildir evliyimmm cocuk istiyoruz olmuyorrr siz ne kadarlik evlisiniz doktora gittiniz mi nasil tedavi surecleri gecirdiniz hepsini burda konuşalim tartisalim derdimize care arayalim.

4 yıllık evliyim. 3 aydır istiyorum bu ay 7 gün kaldı Reglime. İstemeden önce tüm kontrollerimi yaptım bi sıkıntı yoktu. Folik aside de başladım.
Henüz eşim kontrolden geçmedi bu ayda olmazsa onada randevu almayı düşünüyoruz.

İnşallah rabbim herkese gönlünüzce verir. Sağlıklı evlatlar nasip eder 🌺🌼☀️🙏

İlk gittim doktor bütün tahlilleri yaptırdı 2ay klomen ve catlatma ignesi vermiştı ama olmadı ve doktorda pek ilgili degildi tavsiye üzerine degistırdım doktoru oda yanlıs tedavi uygulanmiş cok fazla ilac kullanılmıs bunlara gerek yok klomenden dolayıda 3 cmtım kist olusmus dedı ama ilac fln vermedi rahim filmimden sonra kendilinden gebe kalabilirsin kasımda gel sadece vitamin kullan dedi gönderdi gittim 2 doktorda özel hastanedeydi acaba bide devletemş gitsem yada beklesemmı

Konuyu takipteyim. İnşallah Rabbim hepimize anne olmayı nasip eder ben de o kadar çok istiyorum ki. Adet olmayı bekliyorum. Adet olunca klomene başlayacağım. 🤲 İnşallah olur.

4 yıllık evliyim. 3 aydır istiyorum bu ay 7 gün kaldı Reglime. İstemeden önce tüm kontrollerimi yaptım bi sıkıntı yoktu. Folik aside de başladım.
Henüz eşim kontrolden geçmedi bu ayda olmazsa onada randevu almayı düşünüyoruz.

İnşallah rabbim herkese gönlünüzce verir. Sağlıklı evlatlar nasip eder 🌺🌼☀️🙏
Amim canim insallahhhh guzel haberlerini aliriz buradan takipleselim

Klomeni birak o zmn nasi kist olusmis fazlami kullandn canimm

Merhabaaa 🥰
Ayniiiiymisiz canimmmm bizde 14 aylik evliyiz ben gittm onemli bi sorun yoktu hafif pco var dedi esimi goturcem ins

Back
X