• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak isteyenler bu başlık altında toplanalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
10 aydır istiyoruz 11 aylık evliyim zaten. Olmadı testler tahliller benim de eşimin de temiz. Rahim filmi çektirmedim sadece.
Etrafımda herkes hamile. Garip hisediyorum.

İns canım ama sanmıyorum adet sancım var herzamanki gibi Allahtan umut kesilmez ama

Merhaba 1 yıllık evliyim 1 ay önce karar verdik hadi inşallah:KK36: çikolata kisti var bende çok kolay olmayabilir ama nasip

10 aydır istiyoruz 11 aylık evliyim zaten. Olmadı testler tahliller benim de eşimin de temiz. Rahim filmi çektirmedim sadece.
Etrafımda herkes hamile. Garip hisediyorum.
Aynen canimmm cok degisik hissediyor insan onlarin nasil oluyor falan gibi ne diyeym Rabbim bizede nasip etsn ins

İlacın içeriğini şimdi okudum da galiba yanlış verdiler eczaneye gittim ve değiştirdiler klomen verdi. O gün gittiğimde ellerinde yoktu bir diğer ilaçla karıştırmış.
Hmm anladım canım. Bende klomenin yan ürünü femara ilacı kullanmıştım. Ama faydasını göremedim. İnşallah siz faydasını görürsünüz. Güzel haberler verin inşallah 🤲

Ben de pcosum 😔doktora gittim geçen gün doğal yollarla olmaz dedi. İlaca başlayacağım. Siz ne zaman başlayacaksınız.
Dogal yollarla olabilir nasil olmaz pco olduguni bile bilmeden bi suru hamile kalan var bi doktor demistiki pco 3 e ayrilir. 1.kendiliginden gebe kalir 2.basit yontemlerler gebe kalir yumurta takibi ilac gibi. 3.tup bebek gibi yontemlerle gebe kalir
Yani dogal yollarla olmaz diye bisey yok her sey nasip Rabbimin ol demesine bagli sadece

Dogal yollarla olabilir nasil olmaz pco olduguni bile bilmeden bi suru hamile kalan var bi doktor demistiki pco 3 e ayrilir. 1.kendiliginden gebe kalir 2.basit yontemlerler gebe kalir yumurta takibi ilac gibi. 3.tup bebek gibi yontemlerle gebe kalir
Yani dogal yollarla olmaz diye bisey yok her sey nasip Rabbimin ol demesine bagli sadece
İnşallah Rabb'im hepimize nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın 🤲😊 Doktorlar bu şekilde olumsuz konuşunca moralim bozuluyor ki moral çok önemli burada birbirimize destek veriyoruz ne kadar etkili oluyor güç buluyoruz. Oysaki doktorların daha yapıcı olmaları gerekir maalesef birçoğu öyle değil ümidimizi kırıyor.

Hmm anladım canım. Bende klomenin yan ürünü femara ilacı kullanmıştım. Ama faydasını göremedim. İnşallah siz faydasını görürsünüz. Güzel haberler verin inşallah 🤲
İnşallah canım Rabbim hepimize nasip etsin anneliği 🌺😍

Back
X