Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak isteyenler bu başlık altında toplanalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hosgeldin canim cikolata kisti adetle atilabiliyor bazen doktora gittnmi
Hosbuldum canim gitmem mı hemde o kadar çok gittim ki eriyor sonra tekrar oluşuyor yıllardır böyle. Daha bebiş düşünmüyordum ama doktorlar biran önce denemeye başka olmazsa tedavi falan deyince böyle gelişti. Hayit tohumu civanpercemi falan kullanıyorum bakalım hayırlısı inşallah

Amin canimm hadi insallah hayirli haberlerini bekliyorum..sogan kurude iyi geliyormus

Umidimiz Allahtan bizim canimmm
Ve sadce doktorlar degil gereksiz bi suru insan var konusannn yine bisey duydm moralim bozuldu uzuluyorm Rabbimeden baska siginacak kimsem yok

Ben beş yıldır evliyim cocugumuz olmadı hiç aşılama yaptık tutmadı tedaviler olduk olmadı eşim de varikoselden ameliyat oldu 3 sene önce ama çok şükür düzeldi Bende hiçbir sorun yok tüplerimde açık yumurtalarım gayet iyi adetim cok düzenlidir gün şaşmaz ama yine olmadı bu ay ilk defa ben hayıt tohumu içmeye başladım eşimde çakşır suyu içti bat 13 haziran rabbim isteyen herkese de bize de nasip eder inşallah bekliyoruz inşallah rabbim nasip etmiştir

hosgeldinInşallah canimmmm hayirli haberlerini bekliyorum not aliyorum batini

Umidimiz Allahtan bizim canimmm
Ve sadce doktorlar degil gereksiz bi suru insan var konusannn yine bisey duydm moralim bozuldu uzuluyorm Rabbimeden baska siginacak kimsem yok
Hiç canını sıkma hep aklına şunu getir Allah isterse her şey olur. Konuşanları dinleme elinden geleni yap ve dua et. Rabbim Hz.Meryem'e eşi yokken evlat vermiş. Hz.Zekeriyya çok yasliymis eşi de kısır dua etmiş Rabbim ona evlat nasip etmiş. Allah ol der ve olur. Üzülmeyin lütfen bizlere de nasip olur inşallah

İnşallah hayırlı haberlerinizi alırız

Tabiki oyle canim hatta hz.meryemi dizisini izlemistm cok guzeldi..etkilenmistm hersey Rabbimden sadece gereksiz bikac insan oluyo illaki onlarida takmamak gerekiyor dedgn gibi

Selam canım nasılsın var mi bir gelisme bat yaklaştı mı merak ettim seni

Selam canım nasılsın var mi bir gelisme bat yaklaştı mı merak ettim seni
Selam canım bat geçti bi daha galiba eski düzene dönüyor 20 21 gün anca arası oluyo bu iyi galiba yumurtlama dönemi de sık oluyo haliyle adet sonrası hemen yumurtlama sonra 2 hafta bekle nolcak diye şimdi kpss ye odaklandim dusunmemeye calisiyorum çok sen nasılsın durumlar nasıl

Kızlar bir şey soracağım Çarşamba günü doktora gittim. Doktor yumurtan çatlamış içeride sıvı var dedi. Bu sıvı yumurta çatlayınca mı oluyor ve yumurta çatladıktan kaç gün sonra adet oluruz?

Aa cidden mi şimdi bat tarihin kaçı oldu.. ben de ilaçlarimı iciyorum insallah degerlerim düzelir diye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…