- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.916
- 598
Hosbuldum canimHosgeldin canim cikolata kisti adetle atilabiliyor bazen doktora gittnmi
Amin kuzumİnşallah canım Rabbim hepimize nasip etsin anneliği
Amin canimm hadi insallah hayirli haberlerini bekliyorum..sogan kurude iyi geliyormusHosbuldum canimgitmem mı hemde o kadar çok gittim ki eriyor sonra tekrar oluşuyor yıllardır böyle. Daha bebiş düşünmüyordum ama doktorlar biran önce denemeye başka olmazsa tedavi falan deyince böyle gelişti. Hayit tohumu civanpercemi falan kullanıyorum bakalım hayırlısı inşallah
Umidimiz Allahtan bizim canimmmİnşallah Rabb'im hepimize nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasınDoktorlar bu şekilde olumsuz konuşunca moralim bozuluyor ki moral çok önemli burada birbirimize destek veriyoruz ne kadar etkili oluyor güç buluyoruz. Oysaki doktorların daha yapıcı olmaları gerekir maalesef birçoğu öyle değil ümidimizi kırıyor.
Insallah gelmezzzz hadi insallahBenim bat bugün yani 5 Haziran.Beklenen kırmızı kart gelecek gibi gibi ...
hosgeldinBen beş yıldır evliyim cocugumuz olmadı hiç aşılama yaptık tutmadı tedaviler olduk olmadı eşim de varikoselden ameliyat oldu 3 sene önce ama çok şükür düzeldi Bende hiçbir sorun yok tüplerimde açık yumurtalarım gayet iyi adetim cok düzenlidir gün şaşmaz ama yine olmadı bu ay ilk defa ben hayıt tohumu içmeye başladım eşimde çakşır suyu içti bat 13 haziran rabbim isteyen herkese de bize de nasip eder inşallah bekliyoruz inşallah rabbim nasip etmiştir
Amin inşallah canım rabbim İsteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın banada inşallahhosgeldinInşallah canimmmm hayirli haberlerini bekliyorum not aliyorum batini
İnşallah kuzumInsallah gelmezzzz hadi insallah
Hiç canını sıkma hep aklına şunu getir Allah isterse her şey olur. Konuşanları dinleme elinden geleni yap ve dua et. Rabbim Hz.Meryem'e eşi yokken evlat vermiş. Hz.Zekeriyya çok yasliymis eşi de kısır dua etmiş Rabbim ona evlat nasip etmiş. Allah ol der ve olur. Üzülmeyin lütfen bizlere de nasip olur inşallahUmidimiz Allahtan bizim canimmm
Ve sadce doktorlar degil gereksiz bi suru insan var konusannn yine bisey duydm moralim bozuldu uzuluyorm Rabbimeden baska siginacak kimsem yok
İnşallah hayırlı haberlerinizi alırızBen beş yıldır evliyim cocugumuz olmadı hiç aşılama yaptık tutmadı tedaviler olduk olmadı eşim de varikoselden ameliyat oldu 3 sene önce ama çok şükür düzeldi Bende hiçbir sorun yok tüplerimde açık yumurtalarım gayet iyi adetim cok düzenlidir gün şaşmaz ama yine olmadı bu ay ilk defa ben hayıt tohumu içmeye başladım eşimde çakşır suyu içti bat 13 haziran rabbim isteyen herkese de bize de nasip eder inşallah bekliyoruz inşallah rabbim nasip etmiştir
Allah razı olsun canımİnşallah hayırlı haberlerinizi alırız
Tabiki oyle canim hatta hz.meryemi dizisini izlemistm cok guzeldi..etkilenmistm hersey Rabbimden sadece gereksiz bikac insan oluyo illaki onlarida takmamak gerekiyor dedgn gibiHiç canını sıkma hep aklına şunu getir Allah isterse her şey olur. Konuşanları dinleme elinden geleni yap ve dua et. Rabbim Hz.Meryem'e eşi yokken evlat vermiş. Hz.Zekeriyya çok yasliymis eşi de kısır dua etmiş Rabbim ona evlat nasip etmiş. Allah ol der ve olur. Üzülmeyin lütfen bizlere de nasip olur inşallah
Cokcaa aminAmin inşallah canım rabbim İsteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın banada inşallah
Selam canım nasılsın var mi bir gelisme bat yaklaştı mıHosbuldum canimgitmem mı hemde o kadar çok gittim ki eriyor sonra tekrar oluşuyor yıllardır böyle. Daha bebiş düşünmüyordum ama doktorlar biran önce denemeye başka olmazsa tedavi falan deyince böyle gelişti. Hayit tohumu civanpercemi falan kullanıyorum bakalım hayırlısı inşallah
Selam canım bat geçti bi dahaSelam canım nasılsın var mi bir gelisme bat yaklaştı mımerak ettim seni
Aa cidden mi şimdi bat tarihin kaçı oldu.. ben de ilaçlarimı iciyorum insallah degerlerim düzelir diye bekliyorumSelam canım bat geçti bi dahagaliba eski düzene dönüyor 20 21 gün anca arası oluyo bu iyi galiba yumurtlama dönemi de sık oluyo haliyle adet sonrası hemen yumurtlama sonra 2 hafta bekle nolcak diye şimdi kpss ye odaklandim dusunmemeye calisiyorum çok sen nasılsın durumlar nasıl
Şimdi 23 haziran canım senin kaç? Inşallah düzelir moralini yüksek tut Allah in izniyle gelir o bebişAa cidden mi şimdi bat tarihin kaçı oldu.. ben de ilaçlarimı iciyorum insallah degerlerim düzelir diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?