Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak isteyenler bu başlık altında toplanalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlarrrr merhaba 1 yildir evliyimmm cocuk istiyoruz olmuyorrr siz ne kadarlik evlisiniz doktora gittiniz mi nasil tedavi surecleri gecirdiniz hepsini burda konuşalim tartisalim derdimize care arayalim.
BENde 13 aydır evliyim. 6 aydır bebek istiyoruz. 1 tane düşük yaptım. Bu ay tekrar ovülasyon yaptım bugün 13.günüm ama sabah ki testim negatifdi doktor hiçbir sorun yok diyor neden olmuor ya

Kizlarrrr merhaba 1 yildir evliyimmm cocuk istiyoruz olmuyorrr siz ne kadarlik evlisiniz doktora gittiniz mi nasil tedavi surecleri gecirdiniz hepsini burda konuşalim tartisalim derdimize care arayalim.

6 aylık evliyim bende. 2 aydır deniyoruz olmadı. Geçen ay yumurtlama takibi yaptım evde testle ve değerlendirdim çok umutluydum ama sonu hüsran inşallah bu aydan umutluyum soğan kürü deniyorum bakalım en kısa zamanda rabbim hepimize nasip eder inşallah

Canım benimde her ay diyorum adet olunca üzülmicem ama yine olunca dökülüyor yaşlar insan psikolojisi ni kontrol edemiyor yinede çok üzülüyor

İnşaALLAH canım benim

Haklisin canim cevre baskisi cok var ama o insanlarda kendilerine yapilani bize yapiyor elinden geldgnce umursama Rabbim vermedikce kadin erkek saglikli olsa bile olmaz biraz dini videolar izledm dun rahatladim cunku bizim elimizde olan bise degil cocugu biz yapmiyoriz rabbim veriyor ama insanlar bunu anlamiyor

BENde 13 aydır evliyim. 6 aydır bebek istiyoruz. 1 tane düşük yaptım. Bu ay tekrar ovülasyon yaptım bugün 13.günüm ama sabah ki testim negatifdi doktor hiçbir sorun yok diyor neden olmuor ya
Sperm tahlili yaptirdimi esin yada sen rahim filmi cekildinmi canim

Amin canim ins yeniymissn daha zamana birak ins olur hayirlisiylaa ama yumurtlama testleri gercekten onemli

Zaten dayanma gücü veren nasip kelimesi Allah nasip etmediği sürece sabretmek zorundayız zamanı daha gelmediği için birşeyleri Rabbimiz sebep yapıyor ve hamile kalmadık daha bu düşüncede olmasaydık zaten dayanmak çok çok zor olurdu çünkü hepimiz çok istiyoruz ama hala hamile değiliz bizden dolayı değil Rabbimiz daha vermedi bunuda biliyor olmasaydık gerçekten dayanmak çok zordu

Bu da bi imtihan iste canim Rabbim sabir versin hepimize ve hayirli evlatlar versin ins

Evet canım. Zaten ilk deneme de oldu. Ama sonra kimyasal dedi domtor. 2 ay daha istemedim. Psikolojik olarak çok yıprattı beni. Bu sefer bu ay yine korunmadık... umarım olur
En azindan iyi tarafndan bak hamile kalabilmissn cnm en hayirlisi olsun hakkimizda ins

Merhaba. Konuyu gördüm de dua etmeye geldim sadece.
Rabbim inşallah tez vakitte hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin bu topiktekilere ve isteyen, anne olmayı hakeden herkese.
Umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin. En ummadığınız anda çıkıp gelecektir emin olun ALLAH yardımcınız olsun

Allah razi olsun canim sagol amin ins Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah sende bebegini sağlikla kucagina alirsin insallah

Benim 8 ay olmamıştı. Sonra oldu ve doğumda farkettiler ki vajinal septum (perdeli rahim) varmış ve bu gebe kalmayı geciktirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…