Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

sana da hayirli sabhalrrrrrrrr kaydirigubbakcemile5 dersler nasil gidiyorrrrrrr bilmiyorumkismile
amann alışmışım rahatlıga ders calışmak zor geliyo uyuyakalmışım keleee sen napan nasılsın kuzummmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

hayırlı cumalar canlarım
slm canım hoşgeldin nasılsın bitanemmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

hayırlı sabahlar canımm...
slm canım sen naber nasılsın tatlışımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınızzz
şekerim sen napan nasılsın fıstıgımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

hürremcim öncelikle rabbim yar ve yardıcımız olsun....:Saruboceq:
dün büyük bi market var orda bebek kıyafetlerini görünce aglamamak için kendini zor tuttum canımcım gel de at kafandan ve gelde üzülme yaaaamafoldumben mafoldumben
nolur rabim dedim en hayırlısından ve hayırlı zamanda bizimde solan yüzlerimizi güldürsen dedim tabikii elinden geleni yap bitanem gerisi rabbime kalmış artık napalım...olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

slm hafta sonu gusellerı kımseler yok galıba...
kıslar ben yarın aksam memleketıme gıdıyorum aslında cuma gunu gıdecektık ama cok yakın akrabamızın dugunu vardı ayıp olur dıye kaldık boyle nettım cok yavas bazen donup kalıyo o yuzden sıze sımdıden soylım belkım nete gıremem...benı unutmayın tamam mı buralar sıze emanet sızlerde yuce Rabbıme emanetsınz ıyıkı tanısmısım sızlerle benım dertlerımı paylstınız her zaman hakkınız helel sekerler tamam mıııı....sızleri cookk sevıyorum vede cok ozlıcemmm ıkı hafta yokum memlekette nete gıreblrmıyım bılmıyorum..... neysemmm cok uzttım...kendınze ıyı bakın opüyorum hepınızı....opuyorumnanaktan

Yolun acik olsun canimmmm annenlere slamlarimizi söyle canim opuyorumnanaktan umarim tatilin sana ve ailenen huzur hem de bebis getirir
seni hic unuturmuyuz seni hic tatlim olumunekankayizsmile
Bise sorucam senin karinclari da yanin da götürücen mi kisssss kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

haftasonu gusellerı nırelerdesınızz yahuuu yanlız kaldım buralardaaboshayallersmile

sagol bırbencım soylerım slmlarınızı... ınsallah ıyı haberlerle gelırım memleketteyken regl gunum ınsallah hamıs olurum dondugumde sıze müjde verırım...
karıncalardan kurtukdum canum yaa pire tozu dıye bı ılac varmıs onu denedım bırası ölmüs bırasıda kaybolmus ortadan ölenler ıcın üzuldum ama ne yapyım onlarda fazla oldularklava: wc yw gıdıyorlar ordan tekrar mutfaga artık mıkrop dagıtmaya basladılar etrafa bende kötükedihüso döktm ilcı kötükedihüsokötükedihüso:1no2:

INSALLAH canim hersey istedigin gibi olur tatlim :Saruboceq:
himmm demek ev kazan karinclar kepce olmustuler himmmmmmm klava:
demem ki karinclar tarih oldular kötükedihüso kaybolanlar sakin geri dönüp intikam almasinlar bunlar kötükedihüso kötükedihüso kaydirigubbakcemile3

afff yine kimse yok :umursamaz: adet oldugumu duyunca icinizi karartiririm diye gelmiyorsunuz dimiiiii kaydirigubbakcemile3
yok ben halay cekiyorummmmmmm :teytey: :teytey: siz de cekin kizlarrrrrrrrrr acilarin üzerine halay cekmek iyi gidiyorrrrrrrr :teytey::teytey: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bennn varımmm ben varımmm.yokk canımyaa nıe ıcıcmızı karartasın tatlım.uzme tatlı canını yaaa haa soylee halay cekk heheh:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…