Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

üzülme tatlımmmm yaaaaa bosverrrr amannn takma kafaya canımın ıcıopuyorumnanaktan

üzülmemeye calisiyorum canim ama icim hüzünle kapli elimde degil :umursamaz:
bazen icimi bir ferah kapliyorrrrr opuyorumnanaktan bazen de hüzün kapliyor :gitme: icim sizliyorrrr mafoldumben taktir ALLAHTAN ne diyebilirm ki dimi bilmiyorumkismile

slm hafta sonu gusellerı kımseler yok galıba...
kıslar ben yarın aksam memleketıme gıdıyorum aslında cuma gunu gıdecektık ama cok yakın akrabamızın dugunu vardı ayıp olur dıye kaldık boyle nettım cok yavas bazen donup kalıyo o yuzden sıze sımdıden soylım belkım nete gıremem...benı unutmayın tamam mı buralar sıze emanet sızlerde yuce Rabbıme emanetsınz ıyıkı tanısmısım sızlerle benım dertlerımı paylstınız her zaman hakkınız helel sekerler tamam mıııı....sızleri cookk sevıyorum vede cok ozlıcemmm ıkı hafta yokum memlekette nete gıreblrmıyım bılmıyorum..... neysemmm cok uzttım...kendınze ıyı bakın opüyorum hepınızı....opuyorumnanaktan

canımmmmmmmm güle güle git gel inşallah kuzuummmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canlar bu arada bende tarsustaydım yeni geldik nette yoktu giremedim kusuruma bakmayın bu aralar moralimde yokkkkk idare edin gariiii hepinizi çok ama çok seviyorummmmm hiç denk gelemiyoruzzz bideeeeolumunekankayizsmile :gitme: :gitme: :gitme:

evet canım bende olamaıyom ya hem moralimde yok sorma niye diye öyle işte inanki sizi hep özlüyom hem aklımdasınızzzolumunekankayizsmile :gitme:

hiiiiiiiiiii evet insaniz hepimizin hayatin da moral bozucu seyler oluyor bazen tatlim. olumunekankayizsmile
bizde seni özlüyoz kisssssssssss Şeniz umarim tez zaman da eskisi gibi fikir fikir melike olursun INSALLAH :Saruboceq: tatlim kaydirigubbakcemile5

hiiiiiiiiiii evet insaniz hepimizin hayatin da moral bozucu seyler oluyor bazen tatlim. olumunekankayizsmile
bizde seni özlüyoz kisssssssssss Şeniz umarim tez zaman da eskisi gibi fikir fikir melike olursun INSALLAH :Saruboceq: tatlim kaydirigubbakcemile5

inşallah canım su ayı bi atlatalımda hayırlısıyla düzelirim inşllaholumunekankayizsmile :gitme:

X