kızlar hastaneyi aradım randevu aldım saat üç buçuğa ama çok kararsızım ne yapsam acaba
eşim çok istekli onu da kırmak istemiyorum
bi yanım hani kafandan atacaktın diyo
bi yanım niye vakit kaybedesin olacağı varsa olsun diyor
ooofff beynim allak bullak
benim yerimde olsanız ne yapardınız?
senin yerin de ben olsaydim belki asilama yaptirirdim esimi kirmamk icin.
sana bazi tavsiyelerim var 6 kere asilama yaptirmis biri olarak.:gitme: bi kere pisikolojisi cok agir.cok fazla kasilikler cikiyor.aklina gelmiyicek seylerle karsilasiyorsun.sabirli ol canim. kendini hic kaptirma. öylesine denemk icin yaptir bence. sonra insan cooook üzülüyor. tabiki kendine dikkat et.öncesinden belini incitme.merdivenlerden daha dikkatli in. bir de sor asilamadan sonra iliskiye girilirmi benim doktor iliskinin bir sakincasi yok dedi ama sen yine sor.
baska diiycegim esin bir kaba spermlerini akiticakya cok beklemeyin hatta mümkpnse hastane de akitsin. cünkü doktora gidene kadar yani zaman uzdakica sprmler kalitesini kaybediyorlarmis. Hakkindan hayirlisi olur INSALLAH canim olumunekankayizsmile
beim adet belirtilerim basladi. daha cok erken ama bilmiyorum. bana neler olur afffffffffffffffff :gitme:
canim coook sikkin.mafoldumben havalr da cok bozuk. yagmur yagiyor 2 haftadir.
çok teşekkür ederim canım çok iyi oldu anlattıkların çünkü ne yapılır nasıl yapılır hiç bilmiyorum
aşılamada ihtimalin çok düşük olduğunu biliyorum biraz da ondan çekiniyorum aslında
şimdi gene umutlanıcaz falan boşa çıkacak sonra iyice üzülücem
ama içimizde kalmasın en azından doktorla bi konuşalım bakalım ne diyecek
off allahım ne zormuş resmen hayatım alt üst olmuş durumda kendimi hiç tanıyamıyorum
sadece buna endeksledim hayatımı başka hiçbir şey yapasım konuşasım düşünesim gelmiyor
çok erken ama :gitme:
bari sen güzel haber ver canım yaa hepimize bi moral lazım bu aralar
çok zor günler geçiriyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun
slm kızlar nasılsınızzz
Hos geldion sekerimmmm olumunekankayizsmile Ben kendi adima diyim hic iyi degilim :sinifsinif:
ne yapicagimi bilmiyorum :gitme:
Sen nasilsin neler yaptin yazismiyaliiii tatlim Şeniz
hosbulduk canım benim.hayırdır canım sana ne oldu neden ıyı degılsın tatlımm.bende ne yapaım ıste bugun carsıye felen cıktım alısverıs felan yaptım canım.ne oldu tatlım sana anlatmak ıstermısın
Evet insan kendini ir kaptirdimi böyle hayati alt üst oluyor. ama elimizde degil dimi :umursamaz:senin yasin genc asilama tutma olasiligi cok fazla. yine de kendini kaptirma. sen yine iyice konus.klomen vericegine ine yapsa sansin daha fazla olur tatlim.
isin gücün rast gitsin INSALLAH :Saruboceq: Kendini yorma. asilama olursan da yaki atmayi unutma. ben yapmadim cok pisman oldum :gitme:
Evet gercekten de zor günler geciriyoruz. mafoldumben benim bu kadar erken belirtilerim basladi moralim alt üst oldu mafoldumben
Ben bu ay orocta tuttum. ALLAHIM sen hepimizin yardimcisi ol hürrem arkadasimizin ve maonya arkadasimizin da. :Saruboceq:
haklısın canım doktorla iyice konuşayım bakalım ne diyecek bilmiyorumkismile
şimdi başka bi topicte bi arkadaş da genetik test yaptır laparoskopi yaptır iyice araştırsınlar ondan sonra aşılama yaptır falan dedi iyice kafam karıştı
beynim sulandı artık ne yapacağımı şaşırdım lanet olsun yaa mafoldumben
laparoskopi ne icin bilmiyorumkismile sen zaten rahim filimi cektirmistin temiz cikmisti. daha ne olsun. bence sen cok ikilenme,vesvese yapma. olucagi varsa olur. YARADAN nasip ettimi her sey bos. sen sansini dene canim. yinde sen bilirsin tabiki.
Anlatirim tabi. benim adet tarihim 22 mayis olmasina ragmen belirtiler basladi. gecen ay da 4 gün gecmisti cook düzensiz oluyorum artik, moralim cok bozuldu. kötü bise varmi diye endiseleniyorum.:gitme:
bu ay ümitliydim cünkü 7 gün oroc tuttum hamis kalmak icin ay daha ben ne yapiyim mafoldumben
ne bilim ben canım her gün bişey duyuyoruz kafam beynim sulandı artık
herkes kafayı çok takıyosun diyo ben de farkındayım ama napiim düşünmeden duramıyorum
tam unutucam kafamdan atıcam derken bi de aşılama fikri çıktı şimdi
çok kararsız kaldım mafoldumben
uzme kendinı canım yaaa herseyı oluruna bırakmak lazım bıtanem bende senın gıbı cok yaptım tatlım yaaa zamanında psıkolojım cok bozuldu esımle kavga etmeye basladım bu seferde.herseyı oluruna bıraaktım bende kafaya tatmamaya calısıom artık tabı adet zamnlarım yaklastımı ıcıme hep bı umut doguo ama belkı bu ay tutmıstur dıe sonra kendı kendıme kızıom bos yere kendını umıtlendırdıgım için sonra olan yıne bana oluyo dille soylemek kolay gelıo ama ıste yuregımıze soz gecıremıoz her ay yenı bı umut beklıoz herseyın hayırlısı allahtan baıtanem rabbım ol dedıkden sonra olur ınsallah bız yeterkı sabetmeyı ve dua etmeyı bılelım canımın ıcı dah zamanı vardır belkı rabbım herkesın hakkında hayırlısını verır ınsallahh:Saruboceq:
slm kızlar nasılsınız ??