affffff nıe kımsecıkler yok yaaaaboshayallersmile
üzülme tatlımmmm yaaaaa bosverrrr amannn takma kafaya canımın ıcıopuyorumnanaktan
kızlar nerdesiniz
bennn varımmm ben varımmm.yokk canımyaa nıe ıcıcmızı karartasın tatlım.uzme tatlı canını yaaa haa soylee halay cekk heheh:teytey:
slm hafta sonu gusellerı kımseler yok galıba...
kıslar ben yarın aksam memleketıme gıdıyorum aslında cuma gunu gıdecektık ama cok yakın akrabamızın dugunu vardı ayıp olur dıye kaldık boyle nettım cok yavas bazen donup kalıyo o yuzden sıze sımdıden soylım belkım nete gıremem...benı unutmayın tamam mı buralar sıze emanet sızlerde yuce Rabbıme emanetsınz ıyıkı tanısmısım sızlerle benım dertlerımı paylstınız her zaman hakkınız helel sekerler tamam mıııı....sızleri cookk sevıyorum vede cok ozlıcemmm ıkı hafta yokum memlekette nete gıreblrmıyım bılmıyorum..... neysemmm cok uzttım...kendınze ıyı bakın opüyorum hepınızı....opuyorumnanaktan
slm sirinlerrrrrrrr bilmiyorumkismile nasilsinizzzzz opuyorumnanaktan
günaydınlarrrrrrrrra.s.
yine yoksunuzzzzzzzzzz:umursamaz:
slm kuzum naberrrrrrrrrrolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
ben burdayimmmmmm opuyorumnanaktan bu günler de kimse pek olmuyorrrrr :gitme:
nasilsin neler yaptin olumunekankayizsmile
ne olsun benim de senin gibi biraz moralim bozuk :gitme: adet oldumklava:
sen neler yaptin eyvahedigeldismile
evet canım bende olamaıyom ya hem moralimde yok sorma niye diye öyle işte inanki sizi hep özlüyom hem aklımdasınızzzolumunekankayizsmile :gitme:
hiiiiiiiiiii evet insaniz hepimizin hayatin da moral bozucu seyler oluyor bazen tatlim. olumunekankayizsmile
bizde seni özlüyoz kisssssssssss Şeniz umarim tez zaman da eskisi gibi fikir fikir melike olursun INSALLAH :Saruboceq: tatlim kaydirigubbakcemile5
bende bugün olmak üzereyim sen erkencisin hep benden sonra olurdun canımmm neyse hakkımızda hayırlısı artık kuzusummmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
birben bende şimdi adet oldummmmafoldumben
aafffffffffffffff sendemiiiklava: ne diyim hakkimizdan hayirlisi olsun demekten baska bise gelmiyor elimizden dimi :gitme: