Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

evet canim haklisin olan bizlere oluyor.:gitme: erken olunca süpriz oldu üzüldüm .üstelik umutluydum da. neyse taktir ALLAHIN canim. herseyin bir zamani var dimi. a.s

dimi yanı sende takmamaya calıs kafana bıtanemm
evet canım herseyın bır zamanı vardır canım eee sen bugun neler yaptın tatlısım

ooooooooo bebek anne gelmis. hos gelmis sefa gelmis. olumunekankayizsmile
kendisi ve bebisi nasillar acaba bilmiyorumkismile

hoşbuldum canımcım
iyiyim canım sen nasılsın. bebiş iyi büyüyor. haftaya kontrolümüz var teyzesi.. 2li tarama olacak. dua ette bebişim sağlıklı olsun
sen neler yapıyosun canım

bakalım bende bu ay beklemedeyım benımde adet tarıhım 22 si hayırlısı allahtan sabrı bızden bakalım ne olacak

sen nasılsın şekerkızz. nasıl gidiyorr. neler yapıyosun canım

iyim allaha sukurler olsun canımın ıcı.iyi gidiyo sukurler olsunkı hayatın tadını cıkarmaya calısıoz ıste hheheh:)neler yapayım canım yaa bı sekılde guzel zaman gecırmeye calısıoz ıste.bıde bebısımız olsa zamanımız dahada gusel gececek.oda olur ınsallahhh

dimi yanı sende takmamaya calıs kafana bıtanemm
evet canım herseyın bır zamanı vardır canım eee sen bugun neler yaptın tatlısım

INSALLAH o zaman erken gelirde bizler kafayi yemekten kurtuluruz dimi kaydirigubbakcemile3
cok bise yaomadim aslin da her zamanki gibi disari cikicaktim icimden gelmedi cikmadim.:umursamaz:
ekmek almam gerekiyor ama ben hala burlardayimmmm zaman öldürüyorum. şakkıdı neyse ben de hamur isi yapiyim bari. kocisim gec geliyor zaten bilmiyorumkismile sen neler yaptin tatlim kaydirigubbakcemile5

hoşbuldum canımcım
iyiyim canım sen nasılsın. bebiş iyi büyüyor. haftaya kontrolümüz var teyzesi.. 2li tarama olacak. dua ette bebişim sağlıklı olsun
sen neler yapıyosun canım

ohh oohh masallah sagllikli olur INSALLAH canim bebisin ben yiyenimi tanirim saglila, mutlulukla annesine gelicek bak görüceksin hic bir sorun cikmiyicak INSALLAH :Saruboceq:
Ben de tahmin edersin adet belirtilerim basladi bunalimdayim :içelim: akannehir

insallahh canım erken gelırlerde bızde huzura ererız.all benden de o kadar canım markete gıtmem gerekıo ekmek almak ıcın sızı bırakıpda gıdemıomkikaydirigubbakcemile3 aksamları gıremıom nete yaa benım kocis takılıo o yuzden gıremıom yaa . bende bugun carsı pazar bı dolastım yaa yaz geldı buralara kendımı kendımı yenıledım soyle bı yeni yeni ciciler aldım kendımeee kaydirigubbakcemile3

oh iyi yapmissin güle, güle giy canim opuyorumnanaktan bundan sonraki elbielrin hamilelik elbisesi olur INSALLAH.gülü, gülü hihoyyyt
bende simdi cikicam biraz hamur isi yapicam cokacimcoook buralara henüz yaz gelmedi yagmur yagiyor.
sonra görüsürüzzzzzzz olumunekankayizsmile

hadi ya 22 simi akannehir benim de ayni tarih :gitme:
gerci ozamani beklemiyicem bu gidisle :gitme:

evet canım 22 si galıba bende beklemıycem herhalde goguslerımde sızlama var bırazz amannn olursa da olur haytın sonu degıl yaaa daha gencız masallahımız var hersey zamanla olur

sagol canım benımm. aminnnn agzın dualı gelsın ınsallahhhh canımmmm benımm.neyse bende cıkayımda bı markete gıdım barı yaa yoksa ac kalacak kocişim:roflol: aksamaa gorusurz tatlım yıne aksam gelebılırsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…