evet canim haklisin olan bizlere oluyor.:gitme: erken olunca süpriz oldu üzüldüm .üstelik umutluydum da. neyse taktir ALLAHIN canim. herseyin bir zamani var dimi. a.s
slm kızlar nasılsınız ??
ooooooooo bebek anne gelmis. hos gelmis sefa gelmis. olumunekankayizsmile
kendisi ve bebisi nasillar acaba bilmiyorumkismile
aley kumselam canım kendı adıma ıyım dıyım ben sana sen ve bebısın nasıllarrr
iyi olun canımmmmmmm hepiniz
bende iyiyim bebişte iyi çok şükür:ecrin_bebek:
sen nasılsın şekerkızz. nasıl gidiyorr. neler yapıyosun canım
dimi yanı sende takmamaya calıs kafana bıtanemm
evet canım herseyın bır zamanı vardır canım eee sen bugun neler yaptın tatlısım
hoşbuldum canımcım
iyiyim canım sen nasılsın. bebiş iyi büyüyor. haftaya kontrolümüz var teyzesi.. 2li tarama olacak. dua ette bebişim sağlıklı olsun
sen neler yapıyosun canım
kızlar ben çıktım görüşürüz iyi günler byby
INSALLAH o zaman erken gelirde bizler kafayi yemekten kurtuluruz dimi kaydirigubbakcemile3
cok bise yaomadim aslin da her zamanki gibi disari cikicaktim icimden gelmedi cikmadim.:umursamaz:
ekmek almam gerekiyor ama ben hala burlardayimmmm zaman öldürüyorum. şakkıdıneyse ben de hamur isi yapiyim bari. kocisim gec geliyor zaten bilmiyorumkismile sen neler yaptin tatlim kaydirigubbakcemile5
bakalım bende bu ay beklemedeyım benımde adet tarıhım 22 si hayırlısı allahtan sabrı bızden bakalım ne olacak
insallahh canım erken gelırlerde bızde huzura ererız.all benden de o kadar canım markete gıtmem gerekıo ekmek almak ıcın sızı bırakıpda gıdemıomkikaydirigubbakcemile3 aksamları gıremıom nete yaa benım kocis takılıo o yuzden gıremıom yaa . bende bugun carsı pazar bı dolastım yaa yaz geldı buralara kendımı kendımı yenıledım soyle bı yeni yeni ciciler aldım kendımeee kaydirigubbakcemile3
hadi ya 22 simi akannehir benim de ayni tarih :gitme:
gerci ozamani beklemiyicem bu gidisle :gitme:
oh iyi yapmissin güle, güle giy canim opuyorumnanaktan bundan sonraki elbielrin hamilelik elbisesi olur INSALLAH.gülü, gülü hihoyyyt
bende simdi cikicam biraz hamur isi yapicam cokacimcoook buralara henüz yaz gelmedi yagmur yagiyor.
sonra görüsürüzzzzzzz olumunekankayizsmile