Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amann alışmışım rahatlıga ders calışmak zor geliyo uyuyakalmışım keleee sen napan nasılsın kuzummmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktansana da hayirli sabhalrrrrrrrr kaydirigubbakcemile5 dersler nasil gidiyorrrrrrr bilmiyorumkismile
slm canım hoşgeldin nasılsın bitanemmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktanhayırlı cumalar canlarım
slm canım sen naber nasılsın tatlışımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktanhayırlı sabahlar canımm...
şekerim sen napan nasılsın fıstıgımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktanslm kızlar nasılsınızzz
kızlar hastaneyi aradım randevu aldım saat üç buçuğa ama çok kararsızım ne yapsam acaba
eşim çok istekli onu da kırmak istemiyorum
bi yanım hani kafandan atacaktın diyo
bi yanım niye vakit kaybedesin olacağı varsa olsun diyor
ooofff beynim allak bullak
benim yerimde olsanız ne yapardınız?
evet canım 22 si galıba bende beklemıycem herhalde goguslerımde sızlama var bırazz amannn olursa da olur haytın sonu degıl yaaa daha gencız masallahımız var hersey zamanla olur
slm hafta sonu gusellerı kımseler yok galıba...
kıslar ben yarın aksam memleketıme gıdıyorum aslında cuma gunu gıdecektık ama cok yakın akrabamızın dugunu vardı ayıp olur dıye kaldık boyle nettım cok yavas bazen donup kalıyo o yuzden sıze sımdıden soylım belkım nete gıremem...benı unutmayın tamam mı buralar sıze emanet sızlerde yuce Rabbıme emanetsınz ıyıkı tanısmısım sızlerle benım dertlerımı paylstınız her zaman hakkınız helel sekerler tamam mıııı....sızleri cookk sevıyorum vede cok ozlıcemmm ıkı hafta yokum memlekette nete gıreblrmıyım bılmıyorum..... neysemmm cok uzttım...kendınze ıyı bakın opüyorum hepınızı....opuyorumnanaktan
ya nerdesinizzzzz
Evet genciz güzeliz kaydirigubbakcemile3 tas gibiyiz demiiii kaydirigubbakcemile3
Yolun acik olsun canimmmm annenlere slamlarimizi söyle canim opuyorumnanaktan umarim tatilin sana ve ailenen huzur hem de bebis getirir
seni hic unuturmuyuz seni hic tatlim olumunekankayizsmile
Bise sorucam senin karinclari da yanin da götürücen mi kisssss kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sagol bırbencım soylerım slmlarınızı... ınsallah ıyı haberlerle gelırım memleketteyken regl gunum ınsallah hamıs olurum dondugumde sıze müjde verırım...
karıncalardan kurtukdum canum yaa pire tozu dıye bı ılac varmıs onu denedım bırası ölmüs bırasıda kaybolmus ortadan ölenler ıcın üzuldum ama ne yapyım onlarda fazla oldularklava: wc yw gıdıyorlar ordan tekrar mutfaga artık mıkrop dagıtmaya basladılar etrafa bende kötükedihüso döktm ilcı kötükedihüsokötükedihüso:1no2:
tabi canım benım yaaa taş gibiyiz masallahhhkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm kıslarr bırben kıs nereye gıdıyonnnn....
Kizlar ben adet oldum malesef klava: klava:
afff yine kimse yok :umursamaz: adet oldugumu duyunca icinizi karartiririm diye gelmiyorsunuz dimiiiii kaydirigubbakcemile3
yok ben halay cekiyorummmmmmm :teytey: :teytey: siz de cekin kizlarrrrrrrrrr acilarin üzerine halay cekmek iyi gidiyorrrrrrrr :teytey::teytey: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3