Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

emeksız bırsey olmuyo kı guselım...Rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın....

amiin hele şu çocuk konusunda
neler neler çekiyoruz Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın daha fazla aratmasın, bekletmesin

Hadi yaaaaaa niye o kadar kostuki kaydirigubbakcemile Kolayi varken,Seni paketleyip kacirsaymiskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Allah bozmasın canım benım ınsallah bebısınızde olur daha gusel yıllar bırlıkte yasrsınz...

canım benim önemli olan da o zaten
Allah huzurunuzu bozmasın yuvanızı bebekle taçlandırsın

Hadi yaaaaaa niye o kadar kostuki kaydirigubbakcemile Kolayi varken,Seni paketleyip kacirsaymiskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy ben o zaman pek sevmesdm kendısını....cok kısıydum pesımde dolnıyo dıee ama sonunda kandrdı benu yaaa

iyi kaynattık valla
13 sayfayı doldurmuşuz kaydirigubbakcemile5

amiin hele şu çocuk konusunda
neler neler çekiyoruz Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın daha fazla aratmasın, bekletmesin

amin canım ya Rabbım daha fasla aratmsın sabır ıhsan etsın bıslere beblerı hamılelerı gorunce ıcım gıdıo vallah kocamla vıtrınledkı bebk kıyafetlerınden alamıyoz kendımzı ayy hatta gecenlerde LCW ye gıtmıstık dedım kı cocuk bolumune bakalım cıktık yukarı cocuk bolumunu gezdk....ahhh ahhhh...

melike , kiz kocisin seni kaptimi yoksaa kaydirigubbakcemile Niye hic sesin cikmiyor kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…