Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

kıslar yaa kocıslerınızle nasıl tanıstınızzzz..... anlatsanızaaa...

kıslar yaa kocıslerınızle nasıl tanıstınızzzz..... anlatsanızaaa...

ben polislige girerken tanıstım sonra sınavı kazanamayınca iki yıl urfada işletme okumaya gittim hep görüştük polis hattı aldı bana bedava bedeva havam olsun eccik duuu bide tektas aldı taktı en sahanesinden sonra malüm evlendikkkkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

uyy ne gusell Allah yuvalarınızı bosmasın canlrım kocsım neskafe ıstedı ıkımıze yaptım bende gelın sızede yapayım bırer kahvee..

kıslar bende arkdesler sayesınde tanıstım ben enyakın arkadsımın abısıyle arkdestı benım kocısım o sayede bı toplulukta tanıstık tam 6 ay pesımden kostu garıbım bılseydım boyle mutlu olacamı daha once evlenırdm emme 1 yıl da nısanlı kaldık sonra evlendık mayısın 10 nun da az kalldı bır yıl olcek ınsallah....

uyy ne gusell Allah yuvalarınızı bosmasın canlrım kocsım neskafe ıstedı ıkımıze yaptım bende gelın sızede yapayım bırer kahvee..

AMIIIN canim ALLAH yuvalarimizi bozmasin Şeniz Cok emek ettik cooooooookkkkk :gitme:
Bence artik mutlu olmayi hakkediyoruzzzzzzz olumunekankayizsmileAfiyet olsun canim:içelim: Hayatiniz boyunca hep beraber nes kafe icin emiiii kaydirigubbakcemile3

aminn canım benım benummm....

emeksız bırsey olmuyo kı guselım...Rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın....

nasıl kandırıldınız yani :uhm:

affffff affffffff aglamk geldi icimden cok üzüldüm cooooooookk:gitme: Yani herseyi o kadar toz pembe gösterdiler ki, Sonra onlarin anlatmadigi gibi olamdigini gördüm mafoldumben
Simdi ALLAHA cok sükür gayet iyiz.Şeniz Kocismle aram coook iyi vereliniortak Birde bebisimiz olsa cok mutlu olucam

kocısım dıokı sız bu kadr ne konusyosunzz kıskanıyo kıskanıyo sızııı....zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…