- 12 Nisan 2010
- 2.725
- 1
- 39
eccik işim vardıdaaaa yok kıs nerdeeeeeekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
oooo:roflol:Şeniz:sm_cool:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eccik işim vardıdaaaa yok kıs nerdeeeeeekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
he kıs bı yaramslık var oralardaa sankımmm
Bence de ora da bi yaramazlik var laelaelaelaelae :icecream:kocisim gelse bizde bir seyler düsünüyoruz ama henüz gelmediiiii klava:alsanaalsanasmile
nnneeeeeee bizi bur da birakip klava:cok ayipppppp laelaelaelaelaelülülülülülü
uyyy gelur canum gelurr bısımkı evde ama benden tıkkk yook malesffffffisfisfisklava::roflol:
yaptım vallah delımısın sız dıyo bıseeeehihoyyyt
nnneeeeeee bizi bur da birakip klava:cok ayipppppp laelaelaelaelaelülülülülülü
Ben hazirim ama şutarafagitti eve gelen kocis yok orta da naniknaniksenağlama
kıs yok vallaaaa yokkkk havalar sogudu macları erteledikkkkk:jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
uyy bırben su senın bebek cook seker yafff Allah oyle seker bebekler versın bıze ınsallah.....:ecrin_bebek::Saruboceq:
Bu günler benim cocuk günlerim opuyorumnanaktan ama kocis yok orta da laelaelaelaelae arabalr da bir sorun cikmisklava:
ayyy evet yaff burasıda soguk kazakla oturuyom yaaaa
kıs yok vallaaaa yokkkk havalar sogudu macları erteledikkkkk:jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kizlar hürrem kayip kocasimi geldi acaba kaydirigubbakcemile