Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

Bence de ora da bi yaramazlik var laelaelaelaelae :icecream:kocisim gelse bizde bir seyler düsünüyoruz ama henüz gelmediiiii klava:alsanaalsanasmile

uyyy gelur canum gelurr bısımkı evde ama benden tıkkk yook malesffffffisfisfisklava::roflol:

uyy bırben su senın bebek cook seker yafff Allah oyle seker bebekler versın bıze ınsallah.....:ecrin_bebek::Saruboceq:

Bu günler benim cocuk günlerim opuyorumnanaktan ama kocis yok orta da laelaelaelaelae arabalr da bir sorun cikmisklava:

Bu günler benim cocuk günlerim opuyorumnanaktan ama kocis yok orta da laelaelaelaelae arabalr da bir sorun cikmisklava:

hıımmm ondann yanıı ınsallah olur canum ya aramısdan bırı hamıs olsa dıgerlerımze moral olur hep bırlıkte sevınız ne guselll...zemuszemuszemuszemus

kizlar ben cikiyorum cok yoruldum ohaoldumsmile boynum ve belim cok agirdi :gitme: sizlaere hayirli geclerrrrrrrrr hihoyyyt görüsürüzzzzzzzzz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…