- 16 Ekim 2009
- 4.483
- 0
- 49
birben öteki topiğe acıyo yasık kimsecikler kalmamış
Evet ben öbür topige aciyom kis gercekten,:gitme:Sanki ihanet etmisiz gibi geliyor:gitme: lülülülülülü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birben öteki topiğe acıyo yasık kimsecikler kalmamış
Evet ben öbür topige aciyom kis gercekten,:gitme:Sanki ihanet etmisiz gibi geliyor:gitme: lülülülülülü
birbennnnnnnnnnn kıss kacma bi yereeeeeeeeee
kıslar yaa kocıslerınızle nasıl tanıstınızzzz..... anlatsanızaaa...
Yok canim ben burdayimmmm hihoyyyt Baska yere kacmak senin isin kaydirigubbakcemile3
Biz akrabaydik kaydirigubbakcemile5 Malesef o sayede tanistik :gitme: Aslin da biraz kandirildik yaaaaaa :gitme: Kimseciklere inanmiyicaksinnnnn alsanaalsanasmile
hadi lennnnnnnnnnnnnnlmaz: lmaz:
uyy ne gusell Allah yuvalarınızı bosmasın canlrım kocsım neskafe ıstedı ıkımıze yaptım bende gelın sızede yapayım bırer kahvee..
AMIIIN canim ALLAH yuvalarimizi bozmasin Şeniz Cok emek ettik cooooooookkkkk :gitme:
Bence artik mutlu olmayi hakkediyoruzzzzzzz olumunekankayizsmileAfiyet olsun canim:içelim: Hayatiniz boyunca hep beraber nes kafe icin emiiii kaydirigubbakcemile3
uyy ne gusell Allah yuvalarınızı bosmasın canlrım kocsım neskafe ıstedı ıkımıze yaptım bende gelın sızede yapayım bırer kahvee..
AMIIIN canim ALLAH yuvalarimizi bozmasin Şeniz Cok emek ettik cooooooookkkkk :gitme:
Bence artik mutlu olmayi hakkediyoruzzzzzzz olumunekankayizsmileAfiyet olsun canim:içelim: Hayatiniz boyunca hep beraber nes kafe icin emiiii kaydirigubbakcemile3
afiyet bal şeker olsun datluşummmm yarasın kocumaaaaaaakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nasıl kandırıldınız yani :uhm: