Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

kıslar bende arkdesler sayesınde tanıstım ben enyakın arkadsımın abısıyle arkdestı benım kocısım o sayede bı toplulukta tanıstık tam 6 ay pesımden kostu garıbım bılseydım boyle mutlu olacamı daha once evlenırdm emme 1 yıl da nısanlı kaldık sonra evlendık mayısın 10 nun da az kalldı bır yıl olcek ınsallah....

Hadi yaaaaaa niye o kadar kostuki kaydirigubbakcemile Kolayi varken,Seni paketleyip kacirsaymiskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

affffff affffffff aglamk geldi icimden cok üzüldüm cooooooookk:gitme: Yani herseyi o kadar toz pembe gösterdiler ki, Sonra onlarin anlatmadigi gibi olamdigini gördüm mafoldumben
Simdi ALLAHA cok sükür gayet iyiz.Şeniz Kocismle aram coook iyi vereliniortak Birde bebisimiz olsa cok mutlu olucam :emir_bebek:

Allah bozmasın canım benım ınsallah bebısınızde olur daha gusel yıllar bırlıkte yasrsınz...

affffff affffffff aglamk geldi icimden cok üzüldüm cooooooookk:gitme: Yani herseyi o kadar toz pembe gösterdiler ki, Sonra onlarin anlatmadigi gibi olamdigini gördüm mafoldumben
Simdi ALLAHA cok sükür gayet iyiz.Şeniz Kocismle aram coook iyi vereliniortak Birde bebisimiz olsa cok mutlu olucam :emir_bebek:

canım benim önemli olan da o zaten
Allah huzurunuzu bozmasın yuvanızı bebekle taçlandırsın :emir_bebek:

Hadi yaaaaaa niye o kadar kostuki kaydirigubbakcemile Kolayi varken,Seni paketleyip kacirsaymiskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy ben o zaman pek sevmesdm kendısını....cok kısıydum pesımde dolnıyo dıee ama sonunda kandrdı benu yaaa

iyi kaynattık valla
13 sayfayı doldurmuşuz kaydirigubbakcemile5

amiin hele şu çocuk konusunda
neler neler çekiyoruz Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın daha fazla aratmasın, bekletmesin :emir_bebek:

amin canım ya Rabbım daha fasla aratmsın sabır ıhsan etsın bıslere beblerı hamılelerı gorunce ıcım gıdıo vallah kocamla vıtrınledkı bebk kıyafetlerınden alamıyoz kendımzı ayy hatta gecenlerde LCW ye gıtmıstık dedım kı cocuk bolumune bakalım cıktık yukarı cocuk bolumunu gezdk....ahhh ahhhh...

melike , kiz kocisin seni kaptimi yoksaa kaydirigubbakcemile Niye hic sesin cikmiyor kaydirigubbakcemile3

X