Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

yoookkk kusum asksız olmaazzz....:asigim:
valla kıslar kocama delüü gıbı asıgımm...

Kiz ezgi ben de zaten kocanla ask mesk yapma dioym klava:Tövbe, tövbe ben bahcem de kacamak asklara izin vermem klava:klava: anladinmiiiiiii kaydirigubbakcemile3

kıslar yetişemiyom vallaaa eccik nefes ala ala gidek ufff yoruldum zaten bakın tasındık kolay mı.....

ayy öteki topic de pek ıssız kaldı
hep bizmişiz ya konuşan kaydirigubbakcemile3

kıslar yetişemiyom vallaaa eccik nefes ala ala gidek ufff yoruldum zaten bakın tasındık kolay mı.....

sen bi de gerçekten bir araya gelseydik ne olurdu düşünsene
kadınlar hamamı gibi kaynatırdık valla kaydirigubbakcemile3

Kizlar biz ne kadar merakliymisiz geyik muhabbeti yapmayaaaaaaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Kizlar biz ne kadar merakliymisiz geyik muhabbeti yapmayaaaaaaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

sorma canım yaa
ama öteki topicte rahat rahat geyik yapamıyorduk ki
baskı vardı üstümüzde kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

ayy öteki topic de pek ıssız kaldı
hep bizmişiz ya konuşan kaydirigubbakcemile3

yaa varya bişi konuşuyosun geliyolar seni eleştiriyolar allahım yaaa sabrımı tasırıyolar ama banlanmaya degmezlerrrrrrrr inşallah burda görmem öyle olan sahısları.........lmaz: lmaz:

sorma canım yaa

Evet yaaaaaa kaydirigubbakcemile3 yarin baska arkadaslar da aramiza katilirsa tam cümbüs olurrrrrrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaa varya bişi konuşuyosun geliyolar seni eleştiriyolar allahım yaaa sabrımı tasırıyolar ama banlanmaya degmezlerrrrrrrr inşallah burda görmem öyle olan sahısları.........lmaz: lmaz:

amann bosver kuzum ya uzme sen tatlı canunu burası bısım mekan kımze bısey dıyemezzzz haaakötükedihüsokötükedihüso

aman sorma canım yaa
iyi işte rahatsız olanlar buraya girmez olur biter kaydirigubbakcemile5

Evet yaaaaaa kaydirigubbakcemile3 yarin baska arkadaslar da aramiza katilirsa tam cümbüs olurrrrrrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet canım daha maonyaa ve diğer arkadaşların falan haberi yok onlar da duyunca gelir
amaan hep bebek mi konuşcaz yeter artık boğulduk o konudan
biraz kafamız dağılsın de mi ama

sorma canım yaa

he vallah baksana kendımıze muhabet ıcın topık bıle actık ohhh catlasın kıskananlar dımı ....

Kiz hürrem yaptigini begendinmi hiiiiiii klava: Yaaaaa biz ne zaman bebek yapicagiz klava:
Bu kadar topiklerde dolasirsak Bebegi hangi ara yapicagizzzzz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…