Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

melıkem ne yapıyon kuzummm bı gorunup bı kayboluyon kıssss:eek: gesmeye mı gıdıon nee..

melıkem daha buralardasın galıb hayırlı geceler san canum ben cıkıyorum...

en basta canım annemin ve tüm güzel annelerin anneler günü kutlu olsuna.s.
darısıda bize olsun inşallahhh rabbim bu güzel duyguyu bizede nasip etsin en hayırlı zamanda canlarımopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız,anneciğimin,güzel annelerin ve bebek arzusuyla yanan tüm bizlerin anneler günü kutlu olsun canlarımmm

kızlar bu anneler günü de benim için berbat geçiyor
bugün önceden tanıdığım, doktorun boşuna korunmayın nasılsa hamile kalamazsın, senin yumurtalığındaki kistlerin erimesi üç beş yılı bulur dediği, iki üç ayda bir adet olan bir kadının hamile olduğunu öğrendim mafoldumben
o kadar üzüldüm ki gözlerim patladı ağlamaktan mafoldumben
geçen yıl anneler gününde de bebeğimi düşürmüştüm. bu kadınla kocası o zaman nerdeyse sevinçten göbek atacaklardı hasetler ama şimdi o hamile ama ben bir senedir bebeğimi bekliyorum :gitme:
haksızlık değil mi şimdi bu mafoldumben

kızlar bu anneler günü de benim için berbat geçiyor
bugün önceden tanıdığım, doktorun boşuna korunmayın nasılsa hamile kalamazsın, senin yumurtalığındaki kistlerin erimesi üç beş yılı bulur dediği, iki üç ayda bir adet olan bir kadının hamile olduğunu öğrendim mafoldumben
o kadar üzüldüm ki gözlerim patladı ağlamaktan mafoldumben
geçen yıl anneler gününde de bebeğimi düşürmüştüm. bu kadınla kocası o zaman nerdeyse sevinçten göbek atacaklardı hasetler ama şimdi o hamile ama ben bir senedir bebeğimi bekliyorum :gitme:
haksızlık değil mi şimdi bu mafoldumben

ah canım arkadasım ebnim ya seni çok iyi anlıyorummm:1hug:

bakın bunu bi yerden gördüm sizinle paylaşmak istedimmm....okuyun canlarımopuyorumnanaktan
bir kac gun once buraya hamile oldugu yazmsitim once ALLAHI izniyle benim icin okunan dua kabul oldu duayi cok iyi kuran bilen birini okumasi lazim benim icin yengem okumustu ALLAH ondan razi olsun 3 cuma sabah namazinda yusuf ve meryem surelerini kimseseyle konusmadan okunmasi lazim 3 cu cuma ALLAHIN izniyle hamile kaliniyormus benimde oyle oldu 3 cu cuma adet olamam gerekti ve olmadim rabbimisteyen herkese versin bu dualarda vesile olsun.... (sabah namazi kildiktan sonra bes vakit namaz kilan biri olmali)

ah canım arkadasım ebnim ya seni çok iyi anlıyorummm:1hug:

canım arkadaşım benim beni zaten sadece siz anlayabilirsiniz olumunekankayizsmile
ama o kadar zoruma gitti ki anlatamam mafoldumben
bütün günüm berbat oldu hatta bunu duydum hemen ardından bi tiyatro oyunu vardı onu izlemeye başladık. tabi ben oyunu falan izlemedim. beynim döndü durdu.
Alahım nolur bizi de sevindir :Saruboceq:

canım arkadaşım benim beni zaten sadece siz anlayabilirsiniz olumunekankayizsmile
ama o kadar zoruma gitti ki anlatamam mafoldumben
bütün günüm berbat oldu hatta bunu duydum hemen ardından bi tiyatro oyunu vardı onu izlemeye başladık. tabi ben oyunu falan izlemedim. beynim döndü durdu.
Alahım nolur bizi de sevindir :Saruboceq:

amin bitanem ya sorma az önce eşimi aradılar gece 2 de göreve cagırdılar uyuyo şimdi uffff kaldımmı bu gece yine tek basıma zaten orkuyorummm bu gece uyku haram bana iyimiii:gitme: :gitme:

X