- 12 Nisan 2010
- 2.725
- 1
- 39
hoşgeldin fıstıgımmmmmmmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
hosbulduk canım bugun ıyı dolstık kocısımle....sen ne yapıyon kusum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin fıstıgımmmmmmmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
hosbulduk canım bugun ıyı dolstık kocısımle....sen ne yapıyon kusum...
iyi canım kocişimlee ayna norvec izliyoz samanyolu tv yişutarafagitti
hımm gusel canım ayna programını sevıyorum heryerı gesıyo saim orhan adam bırsuru dıl bılıyo hayranım yanı ama bısımkı sımdı cızgıfılm ıslıyoaklinialirimsmile
melıkem ne yapıyon kuzummm bı gorunup bı kayboluyon kıssss gesmeye mı gıdıon nee..
yok canım kavak yellerine dalmışımmmyerimseniben
slm kizlarrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan Anneler gününüz kutlu olsun canlarimmmmmmmmm opuyorumnanaktan
kızlar bu anneler günü de benim için berbat geçiyor
bugün önceden tanıdığım, doktorun boşuna korunmayın nasılsa hamile kalamazsın, senin yumurtalığındaki kistlerin erimesi üç beş yılı bulur dediği, iki üç ayda bir adet olan bir kadının hamile olduğunu öğrendim mafoldumben
o kadar üzüldüm ki gözlerim patladı ağlamaktan mafoldumben
geçen yıl anneler gününde de bebeğimi düşürmüştüm. bu kadınla kocası o zaman nerdeyse sevinçten göbek atacaklardı hasetler ama şimdi o hamile ama ben bir senedir bebeğimi bekliyorum :gitme:
haksızlık değil mi şimdi bu mafoldumben
ah canım arkadasım ebnim ya seni çok iyi anlıyorummm:1hug:
canım arkadaşım benim beni zaten sadece siz anlayabilirsiniz olumunekankayizsmile
ama o kadar zoruma gitti ki anlatamam mafoldumben
bütün günüm berbat oldu hatta bunu duydum hemen ardından bi tiyatro oyunu vardı onu izlemeye başladık. tabi ben oyunu falan izlemedim. beynim döndü durdu.
Alahım nolur bizi de sevindir :Saruboceq: