Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

kızlar benim kaynana kayınpederde bu gün geliceklerdi bana 4 saatlik yol gitmişler 9 saat samsun zonguldak arası yolda kalmışlar arabaları bozulmuş gerisin geri döndüler heheheheheh normalde şu an bende giremicektim nete kayınpeder okey oynardıkaydirigubbakcemile3

saol tatlım yok aslında hiç zor değil onlar gibi kurnaz olmak lazım biraz kaydirigubbakcemile3.çok severek yapıyorum bu mesleği bu sene çalışmıyorum evdeyim canım atamam uzağa çıktıda evdeyim.

kaçıncı yılındasın? eş durumundan mı tayinin çıkmıştı?
ben de bu yıl çaışmıyor sayılırım. 3.5 gün dersim var sonra yatıyorum evde kaydirigubbakcemile3

Geldım kuzular sonuÇları bır yere yazdım geldım ya kızlar benım prolaktınde yÜkske galıba bana bırŞıyer oluyor yaaa

bak sen Allahın işine kaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkım artık ayyy kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr unutulmaza hiçmi bakanınız yokkk ben nasıl unuttum oniiiiiiiiiii

kaçıncı yılındasın? eş durumundan mı tayinin çıkmıştı?
ben de bu yıl çaışmıyor sayılırım. 3.5 gün dersim var sonra yatıyorum evde kaydirigubbakcemile3

tatlım ben sözleşmeli çalışıyorum 2005ten beri bu işin içindeyim kah özel kreşler kah yuvalar tuttuıramadım bi dikiş iş olsun die beklerken bebişimizide engelledik şimdide onu beklioz gelmio haklıkaydirigubbakcemile3

canım sen sonuçlarını doktora göstermedin mi? o ne diyo?

göstermez olurmuyum canım gösterdim de ya değerlerim az yüksek galiba oda ni deicekte yüksek bu değerlerin diyo valla bide kist illetim olmasa belkim nasıl olur ufffffff:1no2::1no2::1no2:

sorma sorma kaydirigubbakcemile3

ezgüüüüü gelek mi kıssss yardımaaa canummmmmmolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
anam böle görmezde belki kalp sesiyle hissseder inşallahhh:jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

göstermez olurmuyum canım gösterdim de ya değerlerim az yüksek galiba oda ni deicekte yüksek bu değerlerin diyo valla bide kist illetim olmasa belkim nasıl olur ufffffff:1no2::1no2::1no2:

Allah yardımcın olsun canım
düzeleceğine inan hiç moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…