saol tatlım yok aslında hiç zor değil onlar gibi kurnaz olmak lazım biraz kaydirigubbakcemile3.çok severek yapıyorum bu mesleği bu sene çalışmıyorum evdeyim canım atamam uzağa çıktıda evdeyim.
kızlaar yazmıyosunuz
napıyosunuz bakiim aklinialirimsmile
kızlar benim kaynana kayınpederde bu gün geliceklerdi bana 4 saatlik yol gitmişler 9 saat samsun zonguldak arası yolda kalmışlar arabaları bozulmuş gerisin geri döndüler heheheheheh normalde şu an bende giremicektim nete kayınpeder okey oynardıkaydirigubbakcemile3
hımm hade yaa sen ben hürrem bugün geceler sabah olmıcak dert ortagı olduk heee vay beeeeeeeolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5 :gitme:
evet yaa Allahtan burası var da kafamızı dağıtıyoruz :gitme:
hımm hade yaa sen ben hürrem bugün geceler sabah olmıcak dert ortagı olduk heee vay beeeeeeeolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5 :gitme:
aynen öle oldu canım sizler varsınız ya artık hiç korkmam ben hürremin eşi nerde odamı görevde bacım yoksakaydirigubbakcemile3
Geldİm kuzular sonuÇları bİr yere yazdım geldİm ya kızlar benİm prolaktİnde yÜkske galİba bana bİrŞİyer oluyor yaaa
kızlar ben çıkım artık ayyy kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr unutulmaza hiçmi bakanınız yokkk ben nasıl unuttum oniiiiiiiiiii
aynen öle oldu canım sizler varsınız ya artık hiç korkmam ben hürremin eşi nerde odamı görevde bacım yoksakaydirigubbakcemile3
efet benim kocam da nöbetçi sabah 9da gelecek eve :gitme:
kaçıncı yılındasın? eş durumundan mı tayinin çıkmıştı?
ben de bu yıl çaışmıyor sayılırım. 3.5 gün dersim var sonra yatıyorum evde kaydirigubbakcemile3
canım sen sonuçlarını doktora göstermedin mi? o ne diyo?
sorma sorma kaydirigubbakcemile3
efet benim kocam da nöbetçi sabah 9da gelecek eve :gitme:
sanada iyi nöbetler ozaman bitanem senin eşin ne iş yapıyo:a015:
göstermez olurmuyum canım gösterdim de ya değerlerim az yüksek galiba oda ni deicekte yüksek bu değerlerin diyo valla bide kist illetim olmasa belkim nasıl olur ufffffff:1no2::1no2::1no2:
iyi geceler canım ben bakmıyorum ona opuyorumnanaktan
sanada iyi nöbetler ozaman bitanem senin eşin ne iş yapıyo:a015:
bak sen Allahın işine kaydirigubbakcemile3
iyi ben kaçıyomm bayyyyyyy:gitme::gitme:görüşürüz inşallah yarınnnn:a015::a015: